FreeWaterPictures
FreeWaterPictures
FreeWaterPictures

Not just another production company. Jet fueled by the passion and happiness of being out in the nature, we love what we do, every day.

Predator Fight 2021 - Episode 4
1:09:39
Predator Fight 2021 - Episode 2
1:13:31
Pike Fight 2020 - Episode 5
1:19:10
Pike Fight 2020 - Episode 4
1:05:21
Pike Fight 2020 - Episode 3
1:29:14
Pike Fight 2020 - Episode 2
1:09:14
Pike Fight 2020 - Episode 1
1:46:56
Perch Madness II - Teaser
1:27
Kommentarer
 1. Charles Maine

  Charles Maine2 timmar sedan

  Någon som vet vart man kan få tag på Okuma Motif hoodien som en av grabbarna i Team Savage Gear har på sig? Hittar den bara på amerikanska eller nyzeeländska sidor.

 2. magnus andersson

  magnus andersson3 timmar sedan

  Sluta med detta fuskfiske. Annars slutar jag följa dessa fantastiska produktioner.

 3. Team Mörsil Fishing

  Team Mörsil Fishing8 timmar sedan

  Häftigt med livescoope, kul som tittare att se när det kommer upp mycket och även stor fisk. Folk förstår inte att dessa program är till stor det att visa upp o sälja prylar som spön, beten och även elektronik. Lite som som att säga "varför måste ni använda just detta bete som fångar så mycket fisk, det blir orättvist mot dom som fiskar sämre" nä, Keep up the good work 💪👏😁

 4. Johnny Elmqvist

  Johnny Elmqvist8 timmar sedan

  Tycker man kan tillåta vertikalt och trolling för de som inte har livescop. Grym tävling för övrigt men det borde finnas regler i båtens/ teknikens utförande så de fiskar på lika förutsättningar

 5. Mathias Norlin

  Mathias Norlin8 timmar sedan

  Fisket som bedrivs vid ca:43 minuter har jag svårt för. Att stå och titta på ekolod och sedan dra betet förbi nosen på dom. Som en jägare skulle skjuta rådjuren vid foderstationen. Gillar egentligen inte ekolod överhuvud taget. Men detta tar priset.

 6. Thomas Arlid

  Thomas Arlid17 timmar sedan

  Sorry men det är inte samma sak som torrfluga och sight fishing efter öring!! Det är sport iaf.

 7. ian orchard

  ian orchard18 timmar sedan

  This must be one of the most incredible videos I've seen. Superb! Livescope is something else.

 8. Gustav Eriksson

  Gustav Eriksson19 timmar sedan

  Bara jag som hoppade och skrek när Team Westin tog upp 97 gösen. Fy fan va bra gjort Jörgen och Daniel

 9. Lieutenant Dan!

  Lieutenant Dan!21 timme sedan

  Gameboy (livescope) fishing👎

 10. Joakim Wessman

  Joakim Wessman21 timme sedan

  Sämsta säsongen hittills, tekniken förstör "tävlingen"

 11. Bjørn Roar Bjerke

  Bjørn Roar Bjerke22 timmar sedan

  Var i ferd med å skulle laste ned Fishbrain da jeg leste betingelsene (du vet, det med liten skrift). Fytti helv***, det er det verste jeg har sett! De skal ha tilgang på absolutt alt. Jeg spyr!! Den appen kommer ALDRI inn på min telefon, la meg gjøre det klart en gang til: ALDRI!!

 12. t_____k__G____K

  t_____k__G____KDag sedan

  Was this episode filmed on Lake Siljan, it looks familiar to me.

 13. Dani Drnr

  Dani DrnrDag sedan

  Je suis Français et vous suis avec bonheur , que de belles images et de très beaux poissons. Bravo à tous.

 14. bowen voowy

  bowen voowyDag sedan

  Och som vanligt, grymt snygg produktion.

 15. Oskar

  OskarDag sedan

  Go go Savage Gear! Riktigt bra fiskat. Tråkigt att den större släppte. Fick hem min väska av er häromdagen, Savage Gear System Box Bag XL, nöjd som fan!

 16. Alexander

  AlexanderDag sedan

  Det här ju sjön jag bor vid riktigt roligt att se

 17. fishingmjorn DotCom

  fishingmjorn DotComDag sedan

  Ja detta var uppenbarligen ett misslyckande. Längtat till predator fight och framförallt spinnfisket efter gös som är en personlig favorit. Förra säsongen blev tävlingen något förstörd av Westins prickskytte men det var tillräckligt många som fiskade traditionellt för att det skulle vara underhållande att titta på. Den här säsongen var gösfisket ett fiasko. Kan även tycka abborrfisket är något av ett fiasko när ni envisas med östkusten där det inte krävs någon större kunskap för att lyckas få fisk (men det är en annan diskussion). Gör om gör rätt. Bort med prickskyttet i tävlingssammanhang. Hade även önskat insjö för abborre så lagen måste använda några hjärnceller för att faktiskt hitta fisken, och att de har ett större urval av tekniker till sitt förfogande då man inte bara fiskar i gräs på 1-2 meters djup. Hoppas gäddfisket räddar säsongen, håller tummarna.

 18. Lucas Logg

  Lucas LoggDag sedan

  Söders tog hem dagen helt enligt tävlingens regler, regler minst sagt tiltade till deras fördel. Två ligor, eller kanske två olika sporter som tävlar om samma pris.

 19. Tommy Lagebro

  Tommy LagebroDag sedan

  vad heter låten där dom visslar en hel del, riktigt bra. håller med dom andra med ojämna villkor mellan lagen, något att se över till ev ny säsong. tack ändå för inspiration, nu ska spöna blötas=)

 20. Jimmy Alakangas

  Jimmy AlakangasDag sedan

  Sinnesjukt att man inte får vertikala men får använda livescope o "spinn vertikala"

 21. selka82

  selka82Dag sedan

  Hur mycket jag än gillar alla lag i Predetor Fight så kan jag inte komma ifrån känslan av orättvis tävling på Gös, riktigt jobbigt att titta på.

 22. Ales Horvat

  Ales HorvatDag sedan

  I was really eager to watch Predator Fight 2021, but now after watching the 4th episode i am so disappointed. I just hope future tournaments will ban some of the electronics, since this doesn't reflect even a bit the joy and spirit of fishing. Its like playing a video game.

 23. Patrik Sid

  Patrik SidDag sedan

  De gått från underhållning i världsklass allt ifrån Mikko bryter ihop efter tappad fisk till 2 filurer som man ser bara ryggen på som dessutom inte fiskar man står glor i en skärm?. Det här var lika upphetsade som att se måla färg torka gör om gör rätt och ska man ha livescop så bör alla deltagare ha det.

 24. Erik Jan Broersma

  Erik Jan BroersmaDag sedan

  Wow!! Team Soder and Westin. 🙌🏻 I am going to buy livescope.

 25. Andreas Åberg

  Andreas ÅbergDag sedan

  Vet inte vilken sjön är men att vertikal inte är tillåtet kan ju bero på reglerna som finns i sjön? Eller är det arrangörens regler som säger nej? I så fall märkligt o tillåta live scope. Jaja grattis till en makalös gös Jörgen o fick ni någon vikt?

 26. s Turkanovic

  s TurkanovicDag sedan

  Att man ens kan kalla det här tävling när hälften av lagen har livescop och andra halvan utan.. Episod 3 och 4 är fan de tråkigaste jag har sett på länge..

 27. Andre Suter

  Andre SuterDag sedan

  In which region of sweden do they fish? looks great for zander...😱

 28. plasmamac

  plasmamacDag sedan

  No livescope please

 29. Nils Vilborg

  Nils VilborgDag sedan

  Nu vart det en annan situation ,det går att ruska om mästarna och grattis Söders sportfiske jag håller på er.

 30. Anders Te

  Anders TeDag sedan

  Med 100m+ i omsättning med höga marginaler borde man kunna bjuda på underhållning som inte är så uppenbart kommersiell. Liknar mer yrkesfiske än vår underbara hobby som ska kantas av vattnets mystik och överraskningar. För övrigt blir jag snart illamående om jag hör om en ny teeze till i en ny färg! Vi är inte frimärkssamlare över lag. Det hade varit smakfullt om Westin hade kunnat förmedla att dessa fem teezar täcker in 80% av ditt aborrefiske ... och gör en svart jigg för att visa att det är fiskar och inte fiskare som ska hugga! 😃

 31. F B

  F BDag sedan

  Super compétition , toujours de superbes images et de beau poissons trophés . 👍👏🏼

 32. PK Custom Rods

  PK Custom RodsDag sedan

  Awesome episode, but rules are ridiculous. You can't fish with vertical 2D sonar, but you are allowed to cast 2m away from boat with Livescope.

 33. starhem

  starhemDag sedan

  Dataspelstävling.. lite tråkigt. Men fina gösar. Om elektroniken fortsätter bli bättre kommer det behövas förbud, extra fiskekort (typ som trollingkort) osv...

 34. lolwtfdudes

  lolwtfdudesDag sedan

  Vad vägde Jörgens fisk? Det fick man ju aldrig höra

 35. Team OFF

  Team OFFDag sedan

  Nää, den nya elektroniken förstör det roliga och spänningen i den här tävligen. Ta bort det till nästa år om ni ska ha gös med i tävlingen.

 36. Teddy Bjerke

  Teddy BjerkeDag sedan

  Mama taught me not to say anything at all if I had nothing nice to say,...!

 37. Bjørn Roar Bjerke

  Bjørn Roar Bjerke2 dagar sedan

  Morsomt med stor gjørs, men for min del kom dette helt feil ut. Min personlige vinner i år blir blant lagene Savage Gear, 13 Fishing og CWC. Heia, CWC!!

 38. tattoedmat

  tattoedmat2 dagar sedan

  Congratulations on that monster zander jorgen, what did it weigh?

 39. Benjamin S

  Benjamin S2 dagar sedan

  Jag tycker verkligen om att se fiskeglädjen, och att stora fiskar kommer upp. Däremot känns det som att alla inte har samma förutsättningar, vilket blir tävlingsmässigt fel. Tillåt t.ex vertikalfiske, som har bra marknadsföringspotential dessutom. Allra helst kan ju alla lag använda sig av livescope nästa säsong, men många verkar ställa sig negativt till den här typen av fiske. Jag tror det krävs en kompromiss. Antingen får man räkna ett begränsat antal fisk på livescope/vertikalfiske (säg en, två eller tre), eller så får man bara använda livescope ena halvan av dagen. Jag tycker det första alternativet låter roligare ur tävlingssyn.

 40. Uncle Cedrov

  Uncle Cedrov2 dagar sedan

  Säkert jättekul fiske, men varken bra underhållning eller särskilt lärorikt. Det roliga i de här produktionerna är att man rätt enkelt kan se hur de fiskar och tänker och testa själv, den här typen av "bäst prylar vinner"-fiske är mycket tråkigare att se på än övriga avsnitt (vilket är en av de bästa fisketävlingsproduktionerna på hela youtube).

 41. Trotteslöv

  Trotteslöv2 dagar sedan

  Synd att alla inte har samma förutsättningar, blir ganska orättvist när vissa fiskar med livescope

 42. Albert K. Nelson

  Albert K. Nelson2 dagar sedan

  Feels like another lost opportunity to present zander fishing. What´s the target group for this production? Rich middel aged people? I had high expectations for the zander episodes, but what I learned - and it wasn't much - was that you need an expensive boat with expensive equipment. Watching the backs of two people starring into a screen isn´t my idea of fun, nor one person standing around while one person is fishing. Have both people fish, and stop shooting their backs the whole time - have them turn around, stand sideways, or something (try having a conversation with someone´s back for two minutes, it sucks!). Fishing on equal terms should be a priority, if a team dosen´t have live scoop, let them do vertical fishing or let them go hunting for zander. The feeling of competition is now lost on me, moving on there´s two groups. If there´s something really interesting going on on the screen - apparently there was..., let us viewers see what´s going on - tap the signal, and show it as a split screen. Curiously, there was little to no talk about gear (line, rods, baits), except electronics, or "regular" fishing techniques for us "average" people in these episodes. Zander is such a cool fish, but this is not the formula, IMO.

 43. T H

  T H2 dagar sedan

  Predator (One-sided) Fight 2021

 44. Roman Konopitzky

  Roman Konopitzky2 dagar sedan

  Wau Man,👍🇦🇹😀😂👌cool Zanderfishing 😎

 45. HeavyWeight Fishing

  HeavyWeight Fishing2 dagar sedan

  What was the weight of 97cm zander?

 46. Eva Dahlberg

  Eva Dahlberg2 dagar sedan

  Wow cool, cool video, Jag älskar utomhusliv

 47. Andreas Kroon

  Andreas Kroon2 dagar sedan

  Inofficellt bästa laget dag 2: Savage Gear! Riktigt bra fiskat trots omständigheterna.

 48. Andreas Kroon

  Andreas Kroon2 dagar sedan

  Det är plågsamt att beskåda hur svårt Adam Orre och Mattias Holgersson har att hålla humöret uppe. Som tittare känner man deras uppgivenhet över att inte ens kunna placera sig bra. Jag hoppas att live scope framöver inte är tillåtet så länge inte alla har tillgång till det. Det är helt meningslöst att "tävla" om inte alla har samma förutsättningar. Det finns en anledning till att man bannade simdräkterna nasa tog fram med företaget Speedo. Det handlade plötsligt enbart om vem som hade sponsring eller råd att ha dessa dräkter vid världsmästerskap i simning.

 49. hen ko

  hen ko2 dagar sedan

  Tv-spel fighten!

 50. Fredrik Andersson

  Fredrik Andersson2 dagar sedan

  Buhhh laget jag håller på vann inte, buhhh orättvist buhh elektronik buhhh. 😂😂😂

 51. Guntis Sire

  Guntis Sire2 dagar sedan

  Those kind of zanders fisherman’s hunt for whole life... 80 + 🥲 But here some got 6 in one day ?! 😜 Omfg what a fishing, insane 🔥

 52. Isak Gamling

  Isak Gamling2 dagar sedan

  Att fiska med hjälpmedel som visar vart fisken finns är ju lite som att jaga på en djurpark. Men rolig video ändå!

 53. Luc de Groot

  Luc de Groot2 dagar sedan

  What an amazing day for the teams and it’s clear to see what a difference a Livescope makes. However it’s a totally different way of fishing and not everyone has access to it. To make te game more fair for everyone it’s nice to stop using it in competitions.

 54. Simon Jensen

  Simon Jensen2 dagar sedan

  Cred till savage gear, inte långt ifrån Abu utan livescope

 55. SLOWshiftCHANNEL

  SLOWshiftCHANNEL2 dagar sedan

  Imponerande fin gös av Jörgen!! Men jag hejade ändå på Cwc, 13 fishing och Savage gear😁 Lite roligare med originellt fiske😆

 56. Jesper Hayland

  Jesper Hayland2 dagar sedan

  Tråkigt med olika förutsättningar, båtar visst, spön visst, men att i princip kunna se fisken och lägga ner betet på läppen är som man kan förstå inte helt lätt att toppa..

 57. Björn Elwhagen

  Björn Elwhagen2 dagar sedan

  Adams kommentar vinner: LiveScope....NoooooScope!

 58. Emil Johansson

  Emil Johansson2 dagar sedan

  Har svårt att förstå hur folk kan påstå att detta är tråkigt. Är hur coolt som helst ju

 59. drosendahl

  drosendahl2 dagar sedan

  Vertikalfiske (och trolling) inte tillåtet och ändå är det åka omkring med motorn och använda live scope som avgör tävlingen... Känns väldigt bakvänt. Detta är ingen tävling, det är en reklamfilm för att sälja dyr elektronik.

 60. Jaroslav Petráček

  Jaroslav Petráček2 dagar sedan

  I love positive way of Truman - you see, that thay catch small fishes, they are probably the last, but Truman is happy from each fish and from each centimeter! This is the RIGHT BUDDY for our fishing trips:-) Never give up :-)

 61. Flo3ö

  Flo3ö2 dagar sedan

  Hos Abu garcia hållar alltid den som ha inte fått fisken... Den fisk 😃

 62. FILOU Philippe

  FILOU Philippe2 dagar sedan

  Dés le debut, les séquences s'attardent sur des détails, des temps morts, des touches avortées, des brocs, des petits poissons .... bref tu sens que l'AM va etre moins fun que le matin, et que la plupart (puisque SODER continue a touche du beau poisson, eux qui n'ont plus vraiment a améliorer ! lol) vont galérer ! Bref épisode plus court , mais qui s'écoule moins vite que l'épisode 3 ! Allez SODERRRRRRR

 63. deck monkey

  deck monkey2 dagar sedan

  Uncle Jorgy coming up clutch!

 64. JompaMusic

  JompaMusic2 dagar sedan

  Hur är det tävling när inte alla fiskar med samma förutsättningar?

 65. Serhii Bikir

  Serhii Bikir2 dagar sedan

  GO GO WESTIN!

 66. Rhein Räuber Tv by Izy Perch

  Rhein Räuber Tv by Izy Perch2 dagar sedan

  Mega nice 😎🐟🎣

 67. Hissatsu

  Hissatsu2 dagar sedan

  For next years PF it would be a good idea if all teams have livescope. I mean the results speak for itself here. But damn, Westin what a nice Zander. Congrats!

 68. Johnny Thörnquist, Team Native Sweden

  Johnny Thörnquist, Team Native Sweden2 dagar sedan

  Bra avsnitt, bra fiskar, bra underhållning. Tack som fan :-)

 69. Hannes7046

  Hannes70462 dagar sedan

  Varför är inte vertikalfiske tillåtet?

 70. Ruben Malmberg

  Ruben Malmberg2 dagar sedan

  Fattar inte riktigt vad alla gnäller över eller rättare sagt undrar jag om ni verkligen är så bakom flötet att ni inte förstår varför dessa produktioner finns eller vad som betalar dessa. Syftet med alla dessa produktioner är utöver underhållning att göra reklam och sälja varor. Det kostar enorma summor att genomföra sånt här och i slutändan måste man få valuta för sina investeringar. Livescope är den senaste tekniken och är uppenbarligen en gamechanger och till nästa upplaga kan ni ju vara säkra på att alla kommer ha detta och ingen produktion kommer förbjuda det med risk att förlora stora sponsorer. Stora fiskar är ju inget annat än underhållning. Jag köper att det i årets upplaga blev orättvist och förutsägbart men som sagt det kommer inte finnas ett team med nästa år som inte kommer ha det.

 71. Marko Mertala

  Marko Mertala2 dagar sedan

  Hörde jag rätt, man får inte vertikala men livesight är ok ?!?!??!?!

 72. CreX

  CreX2 dagar sedan

  Resultatet i årets Predidator Fight kommer inte säga eller betyda något alls då alla lag inte tävlat på samma villkor. Riktiga vinnaren = Dag 1 + dag 3. Tillåt enbart live scope om alla har tillgång till det. Uppenbart att det är menlöst att tävla i gösfiske om inte alla har det, eller avstår från att använda det.

 73. Fish Pepper Mike

  Fish Pepper Mike2 dagar sedan

  Grattis westin till big 5 gös, grymt fiskat med livescope

 74. Anuslainen

  Anuslainen2 dagar sedan

  Superkul att se teamen utnyttja den teknik som finns för att fånga stora gösar, dom andra 3 kan ni klippa bort :D

 75. Jonas Johansson

  Jonas Johansson2 dagar sedan

  Skitbra avsnitt som vanligt och kul med livescope. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 76. Anders Rundgren

  Anders Rundgren2 dagar sedan

  Helt galet att man godkänner prickskytte med livescope men inte vertikalt prickskytte. Hur gick tankarna där? Bara att bestämma sig. Helst skulle jag sett detta helt utan båda men alltid svårt att hitta vart gränsen ska gå. Tyvärr når dessa två gösavsnitt inte alls upp till kvaliteten på den vanligtvis sjukt bra produktionen.

 77. Gaddivar

  Gaddivar2 dagar sedan

  Härligt att se glädjen för en sån fisk hos Jörgen som har ett förflutet med så mycket stora fiskar av olika arter, go westin

 78. Magnus Karlsson

  Magnus Karlsson2 dagar sedan

  Samma som torrflugefiske på vakande fisk? 😂 Nja. Aja alla tycker vi olika jag tycker det blir ointressant.

 79. Ali Göker

  Ali Göker2 dagar sedan

  Tv Spelsfisket = Super Leauge i fotboll! 0% känsla 100% doping.

 80. HOCABO GAMING

  HOCABO GAMING2 dagar sedan

  3:35 B.e.S.T f'u"l'l D.a.T.i.n.G h.o.T G.i.r.L's -L-o-V-e-S-e-X-..❤️⤵️ cams.downloadz.to !💖🖤❤️今後は気をライブ配信の再編ありがとうです!この日のライブ配信は、かならりやばかったですね!1万人を超える人が見ていたもん(笑)やっぱり人参最高!まさかのカメラ切り忘れでやら1かしたのもドキドキでした,.💖🖤 在整個人類歷史上,強者,富人和具有狡猾特質的人捕食部落,氏族,城鎮,城市和鄉村中的弱者,無`'守和貧窮成員。然而,人類的生存意願迫使那些被拒絕,被剝奪或摧毀的基本需求的人們找到了一種生活方式,並繼續將其DNA融入不斷發展的人類社會。.說到食物,不要以為那些被拒絕的人只吃垃圾。相反,他們學會了在被忽視的肉類和蔬菜中尋找營養。他們學會了清潔,切塊,調味和慢燉慢燉的野菜和肉類,在食品市場上被忽略的部分家用蔬菜和肉類,並且學會了使用芳香的木煙(如山核桃,山核桃和豆科灌木 來調味食物煮的時候 1618950988