Hur kommer regeringen se ut efter 2022?

#riks #sverigedemokraterna #jimmieåkesson
Jimmie Åkesson är Sverigedemokraternas partiledare. Christopher Jarnvall och Jimmie Åkesson pratar om svensk politik, partiets framgångssaga, motståndarnas hatkampanjer och olika regerings möjligheter efter valet 2022 och vad en partiledare gör en fredagskväll.
😍 Glöm inte bort att prenumerera på vår kanal om ni gillar det vi gör!
👍 Kommentera gärna men glöm inte bort att hålla en trevlig ton!
Vi tar gärna emot era synpunkter på våra program:
💻 redaktion@riks.se
Tipsa oss: tips@riks.se

Kommentarer

 1. Susan Ståhl

  Susan Ståhl12 dagar sedan

  Jimmie Åkesson du är bäst, du har rätt i allt du säger. Min förhoppning är att dom sovande svenska folket vaknar till det kommande valet 2022, på grund av vart landet Sverige är på väg, bort med den styrande regeringen. Vi vill ha en stark politisk ledning med sunt förnuft. SD är det ända politiskt partiet som kan ge folket tryggheten tillbaka och trovärdigheten. Partier som Sosialdemokraterna , Centern, MP, Vänster, även Liberalerna håller på med pajkastning ,moppningar, det är rena sandlåda fasoner på låg nivå, dom har glömt bort varför sitter dom i riksdagen som folkvalda politiker !? Folket vill få höra politiska debatter om förslag om ekonomi, sjukvård, kriminalitet, skolor, pensioner, åldringsvård ,invandring, EU, myndigheten, m.m. det är ett stort område att styra ett land det måste innehålla allt. Men den styrande regeringen har inget att komma med, dom är helt coccobell tack vare moppningar och sedan tar dom från SD bra samhällsfrågor bra för landet och gör dom till sina egna. Jimmie Åkesson du är den som kan ge oss tryggheten tillbaka. Tack att du finns och orkar Sverige behöver dig.

 2. Per-Anders Johansson

  Per-Anders Johansson12 dagar sedan

  Kan b.l.a politiker o tjänstemannalöner ha med situationen att göra, menar ju mer fel o konstigheter desto högre löner,mer o mer oåtkomlig blir bubblan dom befinner sig i .S d kan möjligen ta ner o fördela deras löner så pensionärer b.l.a kan få en anständig ålderdom

 3. rolf johansen

  rolf johansen13 dagar sedan

  neo-marxism is cancer

 4. Gabriel Claesson

  Gabriel Claesson16 dagar sedan

  Kommer sd bara vara dugliga eller ens det som opinion, det är den stora frågan. Så lätt attt kritisera sittande makt, men när man själv kanske sitter där en dag. Hur blir det, är dem redo? Kan dom bli redo?

 5. Danne Svanström

  Danne Svanström23 dagar sedan

  Mycket bra program och intervju. Tusen tack.

 6. FidgetGadget

  FidgetGadget24 dagar sedan

  Nice! Åkesson ger mig hopp!

 7. M B

  M B26 dagar sedan

  👍🇸🇪

 8. Alice Gustafsson

  Alice GustafssonMånad sedan

  Det kommer att bli blå-brunt

 9. Hans Stenström

  Hans StenströmMånad sedan

  Hur länge skall vanstyret fortsätta i vårt 1000 åriga rike? Hjälp oss Jimmy

 10. Svenska För Inblandade

  Svenska För InblandadeMånad sedan

  setoos.info/name/mYC6maOog6V5eZY/video

 11. Vesa Rintamäki

  Vesa RintamäkiMånad sedan

  Talibaniseringen fortsätter säkert.Hur många fler hinner 7klövern/bilderbergarna ge rösträtt till....och helgarderat med valfuskmaskiner...You have to be asleep to believe in the democratic dream....Sweden not the land of the free it's the land of the fee....folk och fä...folk blir nog inte vettigare av alla "vaccin"injektioner heller , frågan är om vad Gates omvandlar tvåfotingarna till.

 12. Erik Erik

  Erik ErikMånad sedan

  (M) och Isabella Lövin Död sweden

 13. Solve Everything

  Solve EverythingMånad sedan

  15 år som partiledare. Jimmy måste börja träna upp en efterträdare. Det är dags.

 14. Lena Karlsson Brostedt

  Lena Karlsson BrostedtMånad sedan

  Mycket bra intervju- att få tala till punkt, inte tolka och vrida. Så snyggt och rent av trevligt. Du borde få göra alla intervjuer för att alla ska få komma till tals.

 15. terje ramberg

  terje rambergMånad sedan

  Som de fleste politikere tok jeg ingen eksamen.Hva har disse folkene kostet samfunnet og bidratt til politikerforakt pga deres dårskap og evnen til å ikke forstå at de skal arbeide for de som tross alt betaler dere for deres gode liv,nemlig folket.De snakkes for mye og gjøres for lite i en retning som gavner folk og samfunn.,😷😷!!!!!!;

 16. Eva Jakobsson

  Eva JakobssonMånad sedan

  hoppas du orkar länge vara med ge järnet tack jimmi

 17. Eva Jakobsson

  Eva JakobssonMånad sedan

  LYSSNAR PÅ SD LED ELEGANT PÅLÄST

 18. Hans J

  Hans JMånad sedan

  Se till att få dit Lövfen , Lööf eoch de andra i 7-klövern! Alla borde vara intresserade av att svara på frågor i Alternativ media för att fiska röster! Eller ?? Det känns orättvist om bara Jimmy får sitta i din Soffa ..!

 19. Astral Ritual

  Astral RitualMånad sedan

  Inte ens en 3-årig kandidatexamen efter 7 års studier? :o Läste han bara grundkurser i 7 år?

 20. Natur-Oskar

  Natur-OskarMånad sedan

  Bra samtal!

 21. mia wahlström

  mia wahlströmMånad sedan

  Jimmy Åkesson ska styra Sverige. Vakna alla... Eller vill ni betala skatt till utlänningar som gör massa brott. Tänk på de äldre. Politiker har en fett plånbok äter fina middagar har lyxigt medans det finns svenskar som inte har bostad, är det så jävla svårt att tänka på oss svenskar.😠😠😠

 22. Satrez

  SatrezMånad sedan

  Vinner SD så kommer resten av Sverige visa vilka odemokratiska dårar de verkligen är!

 23. D A Fernandez

  D A FernandezMånad sedan

  🙄

 24. PerOlof Clifford Johansson

  PerOlof Clifford JohanssonMånad sedan

  Jimmie! Jag tycker det är dags att dra ut konsekvenserna på vad Lööf och Löfven säger när det menar att man inte får tycka illa om Islamismen. Annie och Stefan är följaktligen för hedersmord, hederskultur, tvångsgifte av minderåriga sharia lagar, jämlikhet mellan könen, de anser att kvinnan ska skyla sitt hår eller bära burka och absolut INTE köra bil eller ha rösträtt. Det är viktigt att partierna gör en konsekvensanalys av vad de säger. Du kan inte försvara ISLAMISTER samtidigt för då har du satt djävulen i båten. Finns det någon framtid för CenterPartiet i Iran? Tja möjligtvis!

 25. Ruch

  RuchMånad sedan

  "I USA har Högsta domstolen avbrutit universella vaccinationer. Bill Gates, USA: s chef för smittsamma sjukdomar, Fauci och Big Pharma, förlorade sin rättegång inför USA: s högsta domstol utan att bevisa att alla deras vacciner under de senaste 32 åren var säkra för medborgarna Rättegången inlämnades av en grupp forskare under ledning av senator Kennedy. Robert F. Kennedy Jr.: ”Det nya COVID-vaccinet bör undvikas till varje pris. Jag tar omgående viktiga frågor angående nästa Covid-19-vaccin. För första gången i vaccinationens historia, den så kallade Den senaste generationens mRNA-vaccin stör direkt patientens genetiska material och förändrar därmed det enskilda genetiska materialet, vilket är genetisk manipulation, vilket redan var förbjudet och tidigare ansågs vara ett brott. Coronavirusvaccinet är inte ett vaccin! UPPMÄRKSAMHET! Vad har alltid varit ett vaccin? Det var alltid patogenen själv - en mikrob eller ett virus som hade dödats eller försvagats eller försvagats - och placerades i kroppen för att skapa antikroppar. Även koronavirusvaccinet! Det är inte alls! Det är en del av den senaste gruppen av mRNA (mRNA) som påstås vara "vacciner" Efter att ha kommit in i en mänsklig cell omprogrammerar mRNA normal RNA / DNA, som börjar producera ett annat protein. Det betyder att det inte har något att göra med traditionella vacciner! Det vill säga det är ett instrument för genetiskt inflytande. Genvapen! Det betyder att de skulle förstöra människor och de som överlever kommer att bli GMO! Efter det aldrig tidigare skådade mRNA-vaccinet kommer den vaccinerade inte längre att kunna behandla symtomen på vaccinet på ytterligare sätt. Vaccinerade människor måste komma överens om konsekvenserna eftersom de inte längre kan botas helt enkelt genom att ta bort gifter från människokroppen, som hos en person med ett genetiskt tillstånd som Downs syndrom, Klinefelters syndrom, Turners syndrom, genetisk hjärtsvikt, hemofili, cystisk fibros, Rett etc) eftersom den genetiska defekten är för alltid! Detta betyder tydligt: om du har symtom på vaccination efter mRNA-vaccination kan varken jag eller någon annan terapeut hjälpa dig för Skador som orsakas av vaccinationer blir genetiskt oåterkalleliga." Agenda 2021 och 2030, Codex Alimentarius...

 26. Ruch

  RuchMånad sedan

  "Vi blir drevet som= djur.Få människor gör på arbete något som de brinner för och utvecklar = de själva och andra = och de gör som en robot på en fabrik / kontor etc. Men det finns sådan teknik/teknologi (Som eks; Sirius Disclosure eller ofisiel patent TR3B på yt.) och det finns kunskap om att det mästa kunde vara gjort av halv intelligenta maskiner/roboter. Om de flesta människor skulle veta detta, då skulle de förlanga detta- teknologi och kunnsksp från politikerna = då skulle politikerna spridda sina händer framför globalisten och säga; vad ska man göra? Människor förlangar, man måste ge dem något. = Eller så ska vi leva som generationerna före oss utan att det är bättre. (Medvetna massor av människor kan göra mycket. ) "

 27. karl gustaf Magnusson

  karl gustaf MagnussonMånad sedan

  Underbart säkert å mä jimmie som vår ledare å statsminisster hoppas

 28. undefined anna eriksson

  undefined anna erikssonMånad sedan

  SD 2022❤️👍❤️

 29. Christer Engström

  Christer EngströmMånad sedan

  Jimmie Åkesson, Kristersson är lika dum som Lögnven............................ Fast på ett annat sätt, efter valet så ska massa folk lämna Sverige. Eller hur ?

 30. Alice Lund

  Alice LundMånad sedan

  Dålig rubrik, det var ju nästan inget om det.

 31. Klemming

  KlemmingMånad sedan

  Va

 32. zipp1964

  zipp1964Månad sedan

  Den dagen våra politiker tar upp det verkliga problemet i Sverige så ska jag rösta igen,varför är det ingen som tar upp vem som bestämmer i det här landet,och vem som skapar flyktingströmmarna,banker med vinstintresse som förvaltar våra pengar,korrupta myndigheter som gödslar med våra skattemedel för privata intressen. Den dagen någon går in på kontoret hos Wallenberg och slår näven i bordet så ska jag rösta igen.

 33. Madeleine Moberg

  Madeleine MobergMånad sedan

  Jag har varit i Lund så mycket att jag kan berätta i dagar om korruption, maktmissbruk; folkförakt, demoner; och att Sveriges politik styrs från den skånska lärostaden. Förutom Jimmie och jag har påven, socialisterna, hovet; romersk katolska kyrkan bebott staden i decennier. Det är utifrån Lund allting planeras som ska gälla i övriga landet. Regeringen? 2022!? Det är stor risk att Sverige redan jämnats till marken innan dess. Det går fort nu. Långtgående planer är riktade mot att utplåna landet i norr. Dags att vakna upp ordentligt. Jag hinner tyvärr inte lyssna på hela programmet men har herr Åkesson inte funderat på att skriva en bok om sitt liv inom politiken och våga lyfta lite nytt material om sitt liv som ingen fått veta innan? "Alla mina år som hatad/älskad inom politiken". Finnes ju gott om spökskrivare menar jag. Och Göran Persson hade ju någon journalist som följde honom. SVT tog Mattias Karlsson men ingen har väl riktigt följt mannen bakom hela SD, förutom David Baas...hahaha....Det politiska systemet har förlorat trovärdighet oavsett partilogga. Vi behöver ledare som går före nu. Den tiden är förbi då man kunde sitta på Rosenbad och pilla sig i naveln och tugga vaniljpraliner ;-) /M

 34. Per Capita

  Per CapitaMånad sedan

  Är det en låtsasbrasa där bakom eller en riktig.

 35. Riks

  RiksMånad sedan

  Hej, brasan är inte äkta!

 36. Aleksandra Baljak

  Aleksandra BaljakMånad sedan

  #SD2022🇸🇪

 37. Jimmy

  JimmyMånad sedan

  Oddset på en borgfred mellan riksdagens 7 korrupta partier är väl 1.01.

 38. Brf Tegelbruket

  Brf TegelbruketMånad sedan

  jo han studerade men han tog ju ingen examen trots allt.. han tog några poäng trots det

 39. Ylva C.

  Ylva C.Månad sedan

  Jimmie du är bäst!

 40. Joanna Ekström

  Joanna EkströmMånad sedan

  Exakt!! Jag förstår verkligen inte heller hur ngn enda vettig människa kan rösta på de andra partierna!!

 41. MrAlvatroz

  MrAlvatrozMånad sedan

  Bra jobbat✌️

 42. FrediXFilms

  FrediXFilmsMånad sedan

  Nya Regeringen kommar att ha högt i tak...!

 43. Jonas Vilhelm Lindberg

  Jonas Vilhelm LindbergMånad sedan

  Man borde kanske titta mer på Danmark hur dom har gjort

 44. Jonas Vilhelm Lindberg

  Jonas Vilhelm LindbergMånad sedan

  Tror om SD vill bli ett riktigt stort parti måste man tänka mera på löntagarna och i sin politik driva löntagarnas talan och kan då bli 50% parti.

 45. Si1ver Acc.

  Si1ver Acc.Månad sedan

  Tolka inte det fel. Sist det tar tid. Kan säga att det är många som hejar på dig 🤣❤ tack Jimmy

 46. Magnus Eliasson

  Magnus EliassonMånad sedan

  Sveriges bästa politiker.

 47. Lars Blankenfjell

  Lars BlankenfjellMånad sedan

  SD, borde reklam kampanja mer, så att ni syns och hörs mera, detta är något som måste hela tiden fortgå. Genom reklam, flygblad, affischer, och annat som gör att ni syns och hörs mera. Nu när det snart är dags för val igen, så måste ni höras och synas mycket mera, än vad ni gör!!! Glöm inte heller att Ulf Kristersson är Reinfeldts lakej, så ni måste se upp med M. Och i kommande val, får vi hoppas att vi slipper valfusket som florerade 2018, annars är ni lika chanslösa som Donald Trump 2020

 48. Kenneth Pettersson

  Kenneth PetterssonMånad sedan

  Bra intervju att J.Å får tala till punkt, förutom att programledaren är alldeles för partisk i sina frågor för att det ska bli intressant.

 49. Lena Johnsson

  Lena JohnssonMånad sedan

  Hej jag vill ställa en fråga , vad vill du ge oss som de andra inte lyckats med???????

 50. Nelly Engqvist

  Nelly EngqvistMånad sedan

  Härligt ! Intressant att svenskar som kritiserar världshistoriens största invandring (per C, den massinvandring vi sett till Sverige där över 2 miljoner !! Människor kommit till Sverige på 20 år) och dess många , många negativa konsekvenser direkt kopplat till den, kallas för rasister. När det är fullt naturligt att kritisera den. Svenskar borde våga stå upp i varje läge och säga ifrån när floskler och rasist anklagelser kommer upp. Sluta vara rädda , stå upp för sanningen ❤️🇸🇪

 51. Kent Olsson

  Kent OlssonMånad sedan

  Det kommer inte att finnas någon regering ens 2022

 52. R. G

  R. GMånad sedan

  "Fötterna på jorden" och ärlig och korrekt verklighetsbeskrivning ger framgång helt tydligt.

 53. Lena Johnsson

  Lena JohnssonMånad sedan

  En härlig, ärlig politiker, lugn, trygg och kunnig. Gott folk, rösta på denne ovanlige man, så kanske Sverige kan komma på rätt köl igen

 54. Ro Ki

  Ro KiMånad sedan

  Det är slående vad alla verkar ha valt att glömma vilka värdegrunder som har skapat Sverige. Oavsett parti, är det tyvärr en tvingande realpolitik som har förts de senaste 20 åren. Universum bygger på balans och så även vår värld, historian visar med all tydlighet att extremer aldrig varit en bra väg att gå. setoos.info/name/3J6cr6t9nYZkdWM/video

 55. Ro Ki

  Ro KiMånad sedan

  2022 är ju tämligen ointressant, däremot är frågan snarast om hur Sverige och världen ser ut om 10-20 år ? Skall vi fortsätta att låna från framtiden ? Ja Banker tycker det för då kan dom fortsätta att tjäna pengar utan att tillföra något värde.

 56. Auktioneronline se

  Auktioneronline seMånad sedan

  Trevliga gubbar men det där räcker inte långt...

 57. Auktioneronline se

  Auktioneronline seMånad sedan

  Blir Ebba som stadsminister jimmy och bosse hejar på ni har nu 52% av rösterna och ni kommer göra ungefär 2% skillnad totalt jämför med när Steffe o Mogge håller i trådarna (eller vem de nu är som håller i trådarna till alla sprattelgubbarna)

 58. Laila Williams

  Laila WilliamsMånad sedan

  Förstår inte heller att det finns ngn som har förtroende för S, MP, C, L, V. Den rödgröna regeringen förstör samhället Härskar och söndrar och jobbar inte för folkets bästa

 59. malmodata

  malmodata2 månader sedan

  Du är bäst Jimmie

 60. skumbill

  skumbill2 månader sedan

  Ett föredöme för alla lundastudenter. Åkesson visar vägen.

 61. Stewe Ringgaard

  Stewe Ringgaard2 månader sedan

  Demokraterna i USA lever nog på sina generösa abortregler ända tills barnet är fött, satsa på 24 veckor i Sverige verkar vara de avgörande frågan för kvinnorna!

 62. michael ståhlberg

  michael ståhlberg2 månader sedan

  Tyvärr är Sverige slut som nation. Har röstat SD sen 2006 och skulle göra det åter (trots min kritik mot partiet i vissa frågor), men jag inbillar mig inte att "det konservativa blocket" kan rädda Sverige från den totala katastrofen. Sabotaget/vandaliseringen har pågått för länge - med stöd av KD och Moderaterna. Framtiden (om den alls finns i positiv bemärkelse) finns i Östeuropa. Möjligen i Finland.

 63. Jonas Hyltén

  Jonas Hyltén2 månader sedan

  SD 2022

 64. Hasse Å Nyström

  Hasse Å Nyström2 månader sedan

  Måtte det blir ny REGERING. 2022

 65. werewr werwerwerw

  werewr werwerwerw2 månader sedan

  Skulle vara skönt om Hanif bali kunde starta sitt egna parti och sedan slå ihop med SD och kanske KD..... :( ULF KRISTERSSON DIN JÄVLA IDIOT BÖRJA SAMARBETA MED SD OCH DÅ KOMMER KD ATT ANSLUTA KOMIGEN NU

 66. Helen Hanning

  Helen Hanning2 månader sedan

  Avslappnat och bra

 67. Jorgen Ohlson

  Jorgen Ohlson2 månader sedan

  Får man inte tala till punkt så är det ingen mening.

 68. Ulf Olsson

  Ulf Olsson2 månader sedan

  Fel fråga uhh jag vet inte det enda jag vet är att vi ska bestämma över alla andra sd politik ska bestämma annars så är det fängelse eller dödsstraff

 69. Anders Gullberg

  Anders Gullberg2 månader sedan

  Man borde också fråga om vad kommer regeringen efter valet 2022 ska göra om den svenska tillståndet?

 70. Leif Andersson

  Leif Andersson2 månader sedan

  Förtroende kan man också få genom att INTE publicera några debattartiklar i DN. Denna vidriga snaskblaska.

 71. Ulf Olsson

  Ulf Olsson2 månader sedan

  Då vet jag jobbar inom industrin så kommer inte att klara mig på min lön för ni tycker att man ska gynna sd diktaturen och hålla käft för ni ljuger ta mig fan hela tiden

 72. Britt-Marie Olsson

  Britt-Marie Olsson2 månader sedan

  Hoppas ni kommer till makten pensionär

 73. N A G-son

  N A G-son2 månader sedan

  De krigar numera mot globala aktörer förutom alla riksdagspartierna förutom folkets tilltagande dumhet. För att inte tala om alla politiska myndigheter och de mörka krafterna ute i samhället.

 74. S.

  S.2 månader sedan

  Didnt known the racists wanna take control over Sverige. Better focus on policy not decendency. Looks like a joke same as Geert Wilders, Mark Rutte and Thierry Baudet in the Netherlands.

 75. Kent

  Kent2 månader sedan

  Sossarna varnar för att Moderaterna och SD kommer att göra som Hitler, vilka länder tror Lövèn att de skall annektera? våra grannar eller något annat europeiskt Land??

 76. Gert Johansson

  Gert Johansson2 månader sedan

  Rösta på SD för ett bättre Sverige

 77. Reagera PåAllt

  Reagera PåAllt2 månader sedan

  Tacost är inte svensk , men ändå är en jävla massa svenskar som äter det på fredagar

 78. Dennis Ovefors

  Dennis Ovefors2 månader sedan

  Allt som växer måste ha kraftiga rötter,viktigt att inse.

 79. Mighty Druss

  Mighty Druss2 månader sedan

  Mkt bra intervju. Kul att höra en lugn saklig intervju. Nu är det bara "Vitboken" från SD som ska fram så att man dödar allt skitkastande.

 80. Claes Henrik Billberg

  Claes Henrik Billberg2 månader sedan

  Det viktigaste att prata om hur Sverige skall se ut om tio år som exempel! Snart spelar det ingen roll vad svenska politiker säger i Sverige! Landet rasar!!

 81. DooteRobiin

  DooteRobiin2 månader sedan

  Om inte SD vinner 2022 så är det griskört!! Då blir det sharialagar

 82. Johnny Åkerman

  Johnny Åkerman2 månader sedan

  @DooteRobiin Ok! Så med ditt icke-svar så menar du att de närmaste åren kommer vissa partier att komma på idén med sharialagar och vilja införa det och därmed lyckas vinna väljare?

 83. DooteRobiin

  DooteRobiin2 månader sedan

  @Johnny Åkerman vänta du ett par år till så lär du se vad som kommer hända med Sverige..

 84. Johnny Åkerman

  Johnny Åkerman2 månader sedan

  Vilket parti i Riksdagen har nämnt sharialagar som ett tänkbart alternativ eller i sitt partiprogram...?

 85. MLB - Sweden the King House

  MLB - Sweden the King House2 månader sedan

  Hoppas innerligt på en ny Regering. Innan detta Land raserar TOTALT !

 86. MLB - Sweden the King House

  MLB - Sweden the King House2 månader sedan

  Denna regering är totalt körda i sin tankeverksamhet OCH

 87. Pierre Nordqvist

  Pierre Nordqvist2 månader sedan

  Jimmy for President ! ✌

 88. Eric Denau

  Eric Denau2 månader sedan

  Det här med borgfreden ja att det var ädelt tänkt och beslutat men att motståndaren är ett kreatur som saknar moral och vars politik bottnar i att sparka in dörrar, penetrera, vidga vända, upp och ned på. Det finns ingen gud, ingen familj, inget folk och inget land. Vi har skyhög dödlighet i covid hos dom äldre på grund av ett godtyckligt, känslokallt handhavande om deras väl och ve. Ett sådant kreatur ska ej ges någon pardon utan enbart obönhörligt sparkas i baken och rappas över dom klibbiga händerna.

 89. Jan Svensson

  Jan Svensson2 månader sedan

  Det.låter bra underbart med mindre byråkrati lite vassare struktur i organisationen? Jan

 90. anna anna

  anna anna2 månader sedan

  MSBbogarna.

 91. El Max

  El Max2 månader sedan

  gubben har en snorkråka hängandes i näsborren.

 92. Daysleeper

  Daysleeper2 månader sedan

  Mycket bra! Sveriges räddning: Jimmie Åkesson! SD2022

 93. Mattias Kroon

  Mattias Kroon2 månader sedan

  Sant sant, arbete och kapital behöver inte utgöra en motsättning.

 94. Jan Bengtsson

  Jan Bengtsson2 månader sedan

  Sverige behöver ett starkt SD-inflytande, för att undvika ett totalhaveri!

 95. Fille Felix

  Fille Felix2 månader sedan

  Rebellen Jimmie. Kolla strumporna. Haha. Han är cool.

 96. Margot Gustavsson

  Margot Gustavsson2 månader sedan

  Bra,tur att du finns Jimmie 👍👍👍👏🏻👏🏻🤗

 97. Marie Ljunggren

  Marie Ljunggren2 månader sedan

  Jag kan tycka att Christoffer Jarnvall borde berätta för tittarna vem han är, mer än att bara tala om vad han heter. Programmet sänds på Riks. Har han anknytning till Riks? Eller tror han att alla vet?? Är han känd? För vad i så fall?

 98. PWL

  PWL2 månader sedan

  Christopher Jarnvall, bra intervju

 99. Adonis Big Vergis

  Adonis Big Vergis2 månader sedan

  Just nu: Löfven hämtar IS-krigare i Syrien Vad säger Jimmie Åkesson om detta? www.friatider.se/ju...

 100. Håkan Sundström

  Håkan Sundström2 månader sedan

  Det var lite annat än svt journalistik. Om nu inte sd är ett högerparti, vore det inte lägga att trycka på det MER. Med tanke på sossar o centerpartiets högerspöken. Ta miljöfrågorna o få bort det knasaktivistiska miljöpartiet.

 101. Kenneth Moh

  Kenneth Moh2 månader sedan

  ... och den där jävla Samnytt som har blivit PK efter att fått statligt stöd. De tar bort kommentarer precis som FisBook utan att ge någon förklaring. Som Bert säger: "Vart är vi på väg?" Nu vill vi ha SD 2022. Heja Jimmie.

 102. Birgitta Stenberg

  Birgitta Stenberg2 månader sedan

  Vilken fantastiskt intervju, både du Jimmie o programledaren

 103. Mikael Nilsson

  Mikael Nilsson2 månader sedan

  Vi betalar politikernas lön. Vi står över dem. problemet är att svenska folket är hjärntvättade att tro att politikerna står över folket...

 104. echiron

  echiron2 månader sedan

  Man får en känsla av trygghet, att allt ska ordna sig med Sverige, när man lyssnar på Jimmie. Han är förtroendeingivande, han menar verkligen det han säger. 💖 Bara en sak Jimmie, LOVA att du håller fast vid att Sverige ska gå ur EU! Och du, Christopher Jarnvall du gör verkligen mycket bra intervjuer - du lever som du lär, låter personer tala till punkt och ställer meningsfulla frågor.

 105. Gunilla Wouda

  Gunilla Wouda2 månader sedan

  Tack Jimmie och Christopher för en suverän intervju,

 106. Hans Lindahl

  Hans Lindahl2 månader sedan

  Det är väldigt lätt att anklaga och förvanska verkligheter i sitt eget intresse. Sverigedemokraterna med Jimmie Åkesson och hans ministrar anklagar titt och tätt på regering och personer. Dessutom sprider lögner om Sverige utom lands. Det tar aldrig slut. Ändå så har Sverigedemokraterna aldrig behövt ta ansvar eller utfört någonting i Rikets Tjänst. Hur kan det då vara möjligt att få så många röster när Sverigedemokraterna i stort endast har en fråga som Immigration och Lag och Ordning. I stort inget annat. Att ha Viktor Orban i Ungern och Polens regering Lag och Ordning som goda förebilder visar ju att de stödjer av demokratisering. Att dom önskade att Trump skulle få Fredspriset är ju också ett stöd till en Ex president som attackerade USAs Demokrati och Konstitution. Att han blev frikänd var politiskt trots att alla visste att attacken var kallad av Trump. Hur kan man tro att Sverigedemokraterna är ett Demokratiskt parti när det inte är det.