SVERIGE-SAMTAL 3: Ebba Busch

Henrik samtalar med Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch tillsammans med sin vän och konservative hus-sosse Jan Emanuel!
Det blir högt och lågt, allvar och glädje - samt GOTT och ONT rörande Sveriges framtid!
🥇 Stöd mig via Patreon:
www.patreon.com/HenrikJonsson
📞 Stöd mig via Swish: 1234 12 75 02
🅿 Stöd mig via PayPal: henrik@henrikjonsson.com
🎥 Se alla mina videos här:
setoos.info

Kommentarer

 1. trixxter muzak

  trixxter muzakDag sedan

  Ebba ville ju, för 1:1/2 år sedan,att vårt sjukvårds-system skulle vara mer som det dom har i USA, -varför har man inte hört något om det sen Corona-pandemin började?

 2. Mikael Gustafsson

  Mikael Gustafsson3 dagar sedan

  Fantastiskt bra och trevligt

 3. Sven-Olof Larsson

  Sven-Olof Larsson5 dagar sedan

  Förutom att Ebba är knasigt vacker, är hon full av klokskap som fullständigt saknas i sittande regering. Jan imponerar också med sina insikter och åsikter. Bra där båda två. Henrik du är fyr för oss Svenskar.

 4. Jonas T

  Jonas T6 dagar sedan

  Sådan skillnad i budget mot Public service och endå så mycket bättre!

 5. IngoGarza

  IngoGarza7 dagar sedan

  Vill se mer från vänsterblocket. De vore kul o höra vad de har att säga.

 6. Robin Ivarsson

  Robin Ivarsson9 dagar sedan

  Snyggt jobbat ännu en gång Henrik Jönsson! Du skulle någonstans vara en Regeringsbildare, där alla måste prata med dig först och sedan bjuder du in andra partier för att samtala om eventuell regeringsbildning med varandra, där du är närvarande och skapar diskussioner kring allt för att skapa den Ultimata Svenska regeringsmaskinen.

 7. Isac Hells

  Isac Hells10 dagar sedan

  Jan Guillou är en elak liten man.

 8. Aslan

  Aslan18 dagar sedan

  "Behöver man vara kristen för att komma ut som kådis?" Men herregud Ebba vad är det du säger

 9. Frank Hightower

  Frank Hightower18 dagar sedan

  Ärliga intervjuer är guld

 10. darth vader

  darth vader18 dagar sedan

  Henrik! Du är så bra du borde ta in alla partiledare å ha ek sådan här diskution mellan dem lungt å alla får säga sitt (:: som väljare vill ja vet va just partiledarnas partier vill utan massa bråkigheter.

 11. Julien Opitz

  Julien Opitz22 dagar sedan

  I don't speak nor understand any svenska. Although I can clearly understand. Many are jealous of Jan Emanuel's anointing and presence. He does and speaks what is right in God's heart, while others seek to please people's or their own hearts and minds.

 12. Hammerstein

  HammersteinMånad sedan

  @Henrik Jönsson som talman i riksdagen!!! Det vore sjukt kul och skulle föda så många nya vettiga diskussioner.

 13. Eva Bratt

  Eva BrattMånad sedan

  Hej!

 14. Magnus Dahl

  Magnus DahlMånad sedan

  Henrik du gör ett oerhört professionellt arbete och jag är verkligen imponerad. Både detta och de ständiga återkommande inlägg med väl genomförd research. Dialogen behöver verkligen lyftas till en nivå av samverkan för det bästa för alla i samhället. Din ansats och ton i dessa intervjuer är beundrandsvärd. Men hur mycket tål dom när du börjar borra i deras lögner som du gjorde i en historisk redogörelse nyligen för lögner där du namngav politiker en efter en. Det finns ju en fråga som alla politiker undviker och ingen tar tag i och det är det sjuka finansiella systemet kopplat till rättsprocesser och rättsväsendet. Det är hur pengar skapas, hur ränta parasiterar på alla passivt och vart dessa vinster går. Vems fickor de hamnar i utan att dessa makthavare bidrar. godbanketik.se ger en bra redogörelse, även Positiva Pengar och även Andreas Cervenka har skrivit en hel del bra. Denna enormt viktiga fråga undviker alla politiker. Varför är det så? Det finns geniala lösningar och jag har i flera år samlat underlag från mina egna rättsprocesser mot banker. Kunskap saknas inte. Den politiska viljan att lösa detta är noll. Jag är till din tjänst ifall du vill ha mer information. Tack igen för ett fantastiskt arbete.

 15. Markus Pallin

  Markus PallinMånad sedan

  Angela Merkel förstörde Tyskland, så Ebba. Att säga att hon gjort något bra. Skrattretande!

 16. theLAman

  theLAmanMånad sedan

  Alltså otryggheten och kriminaliteten är ju importerad till Sverige, så det går ju i allra högsta grad att exportera igen (återvandring). Men det Jan Emanuel missar när han pratar om att KD och S kanske bör kunna komma överens om ganska många saker så är det ju kanske inte helt osant. Men vägen att ta sig dit skiljer ju många gånger något enormt. (om vi låtsar att) Alla vägar leder till rom.... så vill vissa kanske flyga.

 17. Keyblade Viking - Tobias

  Keyblade Viking - TobiasMånad sedan

  Äntligen en bra politisk kanal :)

 18. Sol Ros

  Sol RosMånad sedan

  Helt otroligt, ett riktigt politiskt samtal. Tack!

 19. Erik O'Donnnell

  Erik O'DonnnellMånad sedan

  Väldigt fin debatt. Jan Emanuel är en extremt skicklig debattör och skapar en extremt vänlig debatt med den intellektuella Ebba Busch. Fortsätt snälla med din hus-sosse.

 20. Lilian Trevino

  Lilian TrevinoMånad sedan

  Kan du prata om hur socialen förfalskar dokumentation för att föra barn från sina föräldrar? Hur Domstolar brister i sin skyldighet att se till att soc gör ett bra utredningen? Och även om Domstolen märker att Soc ljuger inte skriver någon om detta i sina Domar. Barn är landets framtid men nu är de föremål till en "laglig människohandel" Barnkonventionen och barnets rättigheter är inte något som själva myndigheter respekterar. Barnets största förövare är socialen tillsamans me Förvaltningsrätten och Kammarätten.

 21. Mikolai kwiek

  Mikolai kwiekMånad sedan

  Vad glad jag blir av att både Jan Emanuel och Ebba Busch identifierar sig som kristna och pekar på att vårt samhälle var uppbyggt på kristna värderingar. Dom bör också tala mera om identitetspolitikens negativa konsekvenser och hur man bör hantera det. Gillar att Jan Emanuel kan sin bibeln och att han utmanade Ebba Busch med att ta in de kristna värderingarna lite mera i KD.

 22. Pajderman

  PajdermanMånad sedan

  Blir ofta imponerad av Jan Emanuels resonemang i de här samtalen. Han letar efter områden för samarbete snarare än motsättningar vilket ger ett trevligare diskussionsklimat som känns mer resultatinriktat.

 23. John Hansson

  John HanssonMånad sedan

  Jag är djupt imponerad, både över upplägget och nivån på bemötandet mellan politiska meningsmotståndare. Tänk om debatten kunde föras på det här enande sättet i vanliga politiska debatter. Partiledardebatterna framstår som ett dagis fullt av hungriga, griniga och grälsjuka barn i jämförelse. Nu tror jag tyvärr inte att rikspolitikerna är förmögna att skärpa sig så till den milda grad, men vilka stordåd som hade kunnat åstadkommas om så hade varit. Stor eloge till Henrik Jönsson. Jag kommer att bli en återkommande tittare framöver. Klockan har jag redan tryckt på.

 24. Kerstin tryggen

  Kerstin tryggenMånad sedan

  Dvärgkrampan e inte sosse i verken hjärta lr själ(om han inte bara spelar)

 25. MoD

  MoDMånad sedan

  @Henrik Jönsson , Tack! Du bidrar till ett grymt bra samtalsklimat!! Nu tycker jag det är dags att du får till ett sånt här samtal även med Nyamko Sabuni! Mvh

 26. Nelly Engqvist

  Nelly EngqvistMånad sedan

  Ebba, gäller verkligen allas lika värde för.dig ?? Kommer inte vissa till helvetet och andra till himmelen? Där gäller inte era floskler och hycklande! Vare sig Ebbas Busch eller Mångmiljonären som tjänat pengar på (till 95%) ekonomiska välfärds sökare, är trovärdiga i det enda som skulle skulle ge Sverige och svenskarna sitt land tillbaka, vilket båda dessa har en del i att det har förstörts, såklart. När bostadsbristen, arbetslösheten, otryggheten, kriminaliteten, vårdköerna är direkta konsvenser av den mass invandring Sverige haft, men inte velat haft, om man brytt sig om att fråga folket !! Över 2 miljoner uppehållstillstånd på 20 år! Ca 80% av dessa från dysfunktionella länder, tar man hit stora delar av Mellanöstern , så ja tänk er !, Då får man Mellanöstern, ja, hur kan det gå ihop 🤔🤔 Jösses . Integration kommer inte fungera, det har vi sett !!! Ju mer pengar man satsar på utsatta (för invandrare) områden, deras skolar, kriminal"vården" osv osv, ju mer skiter det sig och problemen VÄXER !!! DET ÄR FAKTA Så assimilations principen ska gälla, det är våra mottagningar system uppbyggda på.dessutom,. Sen NEJ, Sverige har INGEN SOM HEÖST SKYLDIG ATT TA HAND OM KRIMINELLA INVANDRARE! NOLL SKYLDIGHET. Samtliga kriminella invandrare ska utvisas , även retroaktivt från 2005 vid brott över 6 mån fängelse på skalan. Samt sänka nyanländas bidrag och ställa krav på självförsörjning. SD ÄR enda partiet för.förändring, de är minst dåliga.

 27. Ullabritt Nilsson

  Ullabritt NilssonMånad sedan

  )ä Ä Ä

 28. Ask to seduce Miss

  Ask to seduce MissMånad sedan

  Det här var riktigt bra! Att kalla Ebba Busch för en "elak liten fan" säger vilken liten ynklig människa Guillou är.

 29. Marcus Isacson

  Marcus IsacsonMånad sedan

  Finns det något värre hyckleri än att Jan-Emanuel kallar sig konservativ sosse?? Finns ju få som utnyttjat marknadsekonomin mer än honom, inte minst genom att göra sig en förmögenhet på flyktingmottagande! Sen har han visat upp sin lyxiga lägenhet och supersportbilar! Hur kan han med??

 30. zoll z

  zoll zMånad sedan

  Intressant debatt där man får prata till punkt på ett mognat vuxet sätt. Där man inte håller med varandra i alla sakfrågor men respektera varandras skillnader som vuxna människor.

 31. Peter Rosqvist

  Peter RosqvistMånad sedan

  ”for javle bra” som Eddie skulle uttryckt sig! Henrik, bäst som alltid👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Varför är SL sozzarnas partiledare och inte Jan-Emanuel? Och Ebba fick prata till punkt👍🏻

 32. Ask to seduce Miss

  Ask to seduce MissMånad sedan

  my justification. Almighty God, use the blood of Jesus to wash my sins away. Lord Jesus, come into my heart, be my Lord and personal Saviour. I surrender my life to you. Can

 33. Oliver Simon

  Oliver SimonMånad sedan

  Ebba usch

 34. P Lundb

  P LundbMånad sedan

  :D

 35. Bat

  BatMånad sedan

  Detta är så befriande att lyssna på jämfört med pajkastningen och smutskastningen som annars sker inom politiken idag. Ebba är dessutom grym!

 36. Laszlo Ströhagen

  Laszlo StröhagenMånad sedan

  Fantastisk Ebba B. Tack Henrik Jönsson du blir var dag tydligare och gör Sverige mer människovänlig!

 37. Larsnas Kristenson

  Larsnas KristensonMånad sedan

  Djupa staten (DS) är verklig. SD, men även AFS, vilka kallar sig nationalistiska partier, VILL av någon outgundlig anledning INTE befatta sig med det faktum att Sverige från Oxenstierna till Wallenberg / Investor, HAR spelat och spelar, en STOR roll i följande beskrivning: ??????????????????? Den Svenska Djupa staten är en verklig, men informell, struktur som har uppstått inte bara för att dra nytta av, utan för att kontrollera och upplösa nationalstaten. DS syftar till sin egen materiella nyttomaximering och den styrs av individer som kan kallas för ”materiellt intelligenta” gangsters med egen nyttan som drivkraft, pengar och makt. Den Djupa staten har haft ett eget liv, likt regeringen själv. Den består - fortfarande - av: - Utvalda toppanställda i ett dussin byråer, vilka är närmast lika en livvaktsstyrka,, som SäkerhetsPOlisen, RiksPolisStyrelsen och FörsvaretsRadioAnstalt. -De bästa generalerna, amiralerna och andra militära agenter - Långsiktiga riksdagsledamöter och departementsråd - Generaldirektörer för viktiga reglerande verk. Alla dessa funktioner i den Djupa staten styrs och kontrolleras av det lilla fåtal individer som i någon varierande mån verkligen kan styra och påverka den cirkulerande mängd betalningsmedel som styr den ekonomi som kontrollerar politiken som därför inte alls i verkligheten har någonting att göra med begreppet demokrati i någon mer allmänt vedertagen, egentlig, betydelse. Men denna Djupa stat är också mycket bredare än bara denna styrande nivå. Den omfattar: -cheferna för stora företag, som alla är starkt engagerade i att sälja till staten och som gör det. - Försvarsindustrin, trots att dessa killar åtminstone har ett sinne för humor, vilket framgår av deras ”Gör inget ont” motto. -Alla de så kallade ”bästa” människorna i Riksbanken, och cheferna för alla större banker, mäklare och försäkringsbolag. - ministrar och många professorer vid universitet, vilka fungerar som Djupa statens rekryteringscentra, alla med de bästa mediala ryktet, naturligtvis - de kallas för mer verklighetsbeskrivande för ”belästa busar” och många är stamgäster på sammankomster om Bilderbergmötet, Council of Foreign Relationssamt (CFR), och Club of Rome. De sammanfattar alla status quo, de hålls samman av makt, pengar och propaganda , allt paketerat i deras kognitiva formatering. Så det är en slags glidande skala - dynamik - även ur ett vertikalt maktperspektiv med hållhakar på underlydande - makt är kraft att bryta motstånd. Alla är inte helt igenom egennyttiga och alla är definitivt inte altruistiska. Sammantaget kan antas att dessa människor numreras till kanske tusen eller så. Man kan göra analogi av strukturen för den Djupa staten med en stor flock hundar. De människor som just har beskrivits är de bästa hundarna - för just den här typen av system, Det som nu (2020) havererar mot deras vilja kan de inte förstå eftersom just det skulle tvinga dem att ifrågasätta sig själva och sina egna värderingsmässiga grunder. Där slår den kognitiva dissonansen till. Men det finns hundratusentals fler som inte är direktkopplade, men som är indirekt beroende av den Djupa staten, men de har stor tyngd, och vilja att stödja den djupa staten eftersom den stöder dem indirekt. Detta inkluderar: - många av de rika, särskilt de som fick på det sättet tack vare sina indirekta statliga anslutningar. -de många människor som har topphemliga spelrum för planering: 1 Mutor som med Telia och Ericsson i Uzbekistan, Iran, Vitryssland, Mongoliet etc. 2 De bästa spelarna i den organiserade brottsligheten i övrigt, särskilt den cirkusen som innebär illegal drogverksamhet som i Afghanistan. 3 Stöd till terror och till olika brottskarteller via organisationer som HSBC Holding = The Hongkong and Shanghai Banking Corporation Limited. År 2012 uppstod misstankar mot banken för pengatvätt av pengar till terroristorganisationer och drogkarteller, som ovillkorligen behövs för att finansiera utvinningskoncessioner, i mer eller mindre exotiska länder där det sker freds och demokratiutveckling till exempel, lite av vad som inte skulle kunna existera alls utan statens benägna bistånd (SIDA) någonstans mer eller mindre långt bakom skynket. På senare tid (2012-→) har det visats sig att svenska banker som SWEDBANK och SEB, har gått i liknande fotspår som HSBC. - Därtill även hela mellanskiktet inom: 1 Polisen och militären, 2 Företag och icke-statliga organisationer. Dessa människor förstår visserligen inte särskilt ofta vad som egentligen händer ur det större perspektivet men medverkar ändå, för sitt eget livspussels skull, och är därför vad man kan kalla för ”nyttiga idioter” som Lenin kallade dem. Problemet för den Djupa staten nu med de nyttiga idioterna, är att den nya informationsrörlighet och dess riktningen med internet och social interaktivitet, leder till en förändrad och alltmer ökande transparens, vilket leder till att förtroendet för systemet faller allt snabbare, både nyttigheten och idiotin hos människor börjar att förtvina - lösas upp - för systemet. Det allmänna medvetna medvetande växer när människor vågar släppa sina manipulerade föreställningar. Källa: www.carlnorberg.se Den svenska (stockholms) byråkratin började till synes med Aksel Oxenstierna som sa: "I norrland hava vi ett indien, bara vi lär oss att utnyttja det" syftande på hur Ostindiska kompanierna utnyttjade Indiens och Kinas naturtillgångar. Ett exempel på ett nedbrytande av ett fungerade samhälle: "Stockholms Byråkratins" genomförande av lagen om Storskiftet 1749. Målet var att ”spränga” landsbygdens "BYAR". Byar med enskilda gårdar i tät närhet, där den närmsta jorden tillhörde gården men allt utanför byn var "ALLMÄNNING". Skog skulle med ”Storskifteslagen”,delas upp på olika gårdar så att den kunde bli till en "Handelsvara" så att skogsbolag skulle kunna förvärva och bruka/sälja med vinst! Dessutom kunde man lättare manipulera enskilda individer i jämförelse med en bygemenskap! Storskifteslagen var ett sådant led i att "Lära uttnyttja!".’ Ett annat exempel är Vildhussen som ofrivilligt skapade ”Döda Fallet”. Ett manuellt skapat ”ras” skedde österut från mina hemtrakter och Ragundasjön (Hammarstrand idag) tömdes. Döda Fallet uppsod sedan vid sjöns gamla östra utlopp . Magnus Huss anställdes som chef för projektet vars syfte var att leda om vattnet genom en kanal för att skapa en flottningsbar ”timmerväg” jäms indalsälven och samtidigt sänka nivån på Ragundasjön. Storafallet (35 m) skulle undvikas för timmrets skull. 1796, brast en fördämning vid åsen där kanalgrävningen ägde rum. Ragundasjön blev till en gigantisk flodvåg som mynnade ut vid kusten i Sundsvall (nuvarande Midlanda), och kvar blev Döda Fallet. Indalsälven fick en helt ny strömfåra. Där den uträknade kanalen var avsedd att vara flottled, blev nu tagen av älven istället. Det går inte alltid att ”tämja” naturen. ”Högmod går före fall” Många vill ännu idag, inte tala om detta som ett misslyckat ingengörsprojekt utan det kallas förtfarande som en naturkatastrof och M. Huss ”Vildhussen” är mer eller mindre en ”hjälte” :-( Magnus Huss har blivit till ett bygdespel ”Viildhussen” och uppförs på en specialbyggd frilufts teater. Vildhussen, bakon kulisserna: setoos.info/name/yn-7saCpYnGgo6Y/video Pengar och makt i egennyttans tjänst. GLOBALISM! Den NATIONSLÖSA Djupa Statens begynnelse! En väg ut bland andra: Bjud in den Helige, Helande Sanningens Ande och med hans Hjälp kan, du lättare bejaka och förenas med Kristus Jesus, HaMeshiach Yeshua! MEN Varning för religiösa och kyrkliga dogmer! Det handlar om ett rent personligt förhållande! Alla vägar, om de utförs rätt, leder till kunskap och sanning! GU Fre! Lars jamti

 38. hen ko

  hen koMånad sedan

  Sedan är det det att sågott som hela regeringen springer utlänska krafters ärenden gör ju inte saken bättre. TVÄRTOM

 39. Larsnas Kristenson

  Larsnas KristensonMånad sedan

  Han mörkar igen!!!! och igen och igen och igen och igen! Löven är röd men blåögd!!!!! ”…..VI vet vikten av att stå på rätt sida AV historien….!!! ”AV HISTORIEN”! Han är trots allt vid sidan av alltså. En avvikelse från manuset för att inte vilja veta av sanningen: ”Ett folk, Ett parti” samtiden.nu/om-oss/ Eller så har han studerat Yngve Gamlin allt för bokstavligt och har tagit satiren på allvar: ”Tristdebatt i första svammlaren” setoos.info/name/2JLOtoVlZ11vmHw/video Lövens tristdebatt: www.svtplay.se/video/29562388/forum/svt-forum-13-jan-09-00-1?start=auto Det verkar som om löven behöver lunch redan innan debatten har börjat. Ta paus! Ta en vallenbergare! Ytterligare spänning, när manuskriptet inte håller och det egna tänkandet INTE räcker till: www.svtplay.se/video/29562388/forum/svt-forum-13-jan-09-00-1?start=ato GU Fre! Lars jamti

 40. ali wahedi

  ali wahediMånad sedan

  Ebba e ju hur sugen som helst på jan emanuel hahaha

 41. Toimi

  ToimiMånad sedan

  Helt fantastiskt hur du kan ha så hög produktionskvalité, så öppet och trevligt klimat och en så informativ diskussion! Bättre än all traditionell media. Riktigt riktigt fint. :D

 42. hen ko

  hen koMånad sedan

  Oj VadBra

 43. Nicke W

  Nicke WMånad sedan

  Jan Emanuel, Henrik Jönsson och Ebba Busch, snälla, skippa färgerna, höger och vänster, gal och tan. Individualism och kollektivism måste samarbeta. Starta ett parti tillsammans och erövra Sverige! Ni är ju bara bäst ❤️ och tillsammans skulle ni nå oanad framgång för Sverige!!!!

 44. Matte Lund

  Matte LundMånad sedan

  Kan du prata om överskottet på män i Sverige..

 45. jonteno kingofcrows

  jonteno kingofcrowsMånad sedan

  jag gillar ebba, hon är en fin människa! ^^

 46. opzz xsin

  opzz xsinMånad sedan

  Jan Emanuel skrämmer mig lite, han hade kunna bära upp sossarna med 15-20% helt själv som partiledare

 47. Rune Storm

  Rune StormMånad sedan

  Gu va nice sånna här samtal är. Hade varit så nice om ritkig polik funkade så här + att dom styrde upp sina löften

 48. TheChosen

  TheChosenMånad sedan

  If you are into lying, cheating, bitterness, keeping malice, pride, manifesting anger, quarrelling, unforgiving, hatred, envy, contention, strife, bitterness, cursing, speaking evil of others, taking or giving bribe, selfishness, deception, kidnapping, smuggling, falsification of documents, swearing, extortion and other sinful character dispositions, you must repent (Colossians 3:5-9; Romans 1:29-32; Proverbs 6:16-19). Such evil and wicked character will hinder the manifestation of God’s abundant blessings upon your life. If you are into lust, masturbation, fornication, adultery, prostitution (private or public), patronizing prostitutes, abortion, lesbianism, homosexuality, bestiality, watching pornography (I Corinthians 6:9-10), immoral thoughts or any act of immorality, you need to repent (Galatians 5:19-21; Mathew 5:28; Mark 7:21-23). Jesus loves you and wants to save you. Visit this church, 'THE LORD'S CHOSEN CHARISMATIC REVIVAL MOVEMENT'. www.tlccrm.org OR www.tlccrm.org/chosentvOR setoos.info Are you into idolatry? Are you into cultism, whether open or secret cult? Do you practice witchcraft or Yoga? Do you smoke cigarette or cannabis? Do you sell them or offer them to people? Do you smoke or sniff hard drugs such as cocaine, heroin, captain black, hashish or other banned drugs or snuff? Are you lusting - lusting after men or women, covetous, alcohol drinking (proverbs 31:4-6)? You must repent, stop them and give your life to Jesus Christ. Jesus is the way, the truth, and the life. Are you into marry and divorce? Then you are a sinner. Are you married to more than one person? Repent!! Marriage is between a man and a woman. Marriage is for better and for worse until death separates (Matthew 19:3-6). ‘Wherefore they are no more two but one flesh. What therefore God has joined together let no man put asunder (separate)’. Cheating on your wife or husband is sin. Proverbs 28: 13 says, ‘‘He that covers his sins shall not prosper...You must repent of them, confess and forsake them (1 John 1:9). Are you into worldliness? Don’t you know that friendship with the world is enmity with God? (James 4:4; II John2:15-17). So, you must stop bleaching your body or painting your mouth, eyes, hands and legs or fixing attachments, weave-on, earrings (Genesis 35:2-4), bangles, chains and frying or perming your hair. Tattooing your body is satanic. Are you one of those that put on nude dresses, short skirts, transparent dresses to seduce men or women (a Seducer or a Promoter of lust is a Sinner - Mathew 5:28) Perhaps you wear trousers as a woman? (Read Deuteronomy 22:5), that is an abomination (Revelation 21:8, 27). Therefore, make up your mind, repent and give your life to Jesus Christ. Are you spoilt? Jeremiah 4:30 says, ‘‘And when thou art spoiled, what wilt thou do? Though thou clothest thyself with crimson, though thou deckest thee with ornaments of gold, though thou rentest thy face with painting, in vain shalt thou make thyself fair; thy lovers will despise thee. They will seek thy life’’. (2 Kings 9:30; Hosea 2:13; Exodus 33:1-6) A Christian is not a Sinner and a Sinner is not a Christian (I John 3:9). If you must be a blessed child of God, then you must repent of your sins and give your life to Jesus Christ. If you believe Jesus Christ today, righteousness of God will come into your life and abundant life will be your portion (1 John 11-12). If you neglect this call to repentance and salvation and die, you will not escape fire of Hell (Hebrews 2:3). It is foolishness and sin to say or think that there is no God (Psalm 14:1; 9:17). Luke 13:3, Jesus said, ‘I tell you, Nay: but except ye repent, ye shall all likewise perish’. Cut off every besetting sin (Hebrew 12:1-2; Mark 9:43-48). If you have decided now (2 Corinthians 6:2) to give your life to Jesus Christ and to forsake your sinful lifestyle, please say this prayer: Almighty God, I come unto you in the name of Jesus. Father I confess that I am a sinner. All my sins I confess to you. I am very sorry for all my sins (mention those you can remember). Lord I promise you that from today I will never continue in them anymore. I believe that Jesus Christ died and rose again on the third day for my justification. Almighty God, use the blood of Jesus to wash my sins away. Lord Jesus, come into my heart, be my Lord and personal Saviour. I surrender my life to you. Cancel my name from the books of death and write it in the book of life. Give me power to sin no more. In Jesus name I pray. Amen!! 'THE LORD'S CHOSEN CHARISMATIC REVIVAL MOVEMENT'. www.tlccrm.org OR www.tlccrm.org/chosentv setoos.info

 49. fashistputin

  fashistputinMånad sedan

  Hur hittar jag samtal #1?

 50. opzz xsin

  opzz xsinMånad sedan

  ABSOLUT ! Denna rappakalja är totalt meningslös och tyvärr kommer inte att lösa SVERIGES problem !....

 51. noaholtas

  noaholtasMånad sedan

  Snälla ta med Per Bolund i nästa samtal, jag vill se honom göra bort sig

 52. Atelär Lärare

  Atelär LärareMånad sedan

  Jätte fint samtal men jag får alltid en sån känsla att jag önskar att ens egna åsikter också fick representation därför att utan representation av alla åsikter så är samtalet aldrig fullbordat.

 53. Ci Ci

  Ci CiMånad sedan

  Jan Emanuels har sunda åsikter men partiet han representerar tycker inte som honom. Han går helt emot sitt egna parti och står och säger att han representerar sossarna. Det är ungefär som att stå och säga att man vill stänga gränser och stoppa asylsökande men samtidigt representera miljöpartiet. Det finns andra partier som delar mycket av Jan Emanuels åsikter men han vill hålla sig i sossarnas finrum samtidigt som han framför sin egna politik som inte sossarna står bakom.

 54. johanponken

  johanponkenMånad sedan

  41:00 (& tidigare) _broken glass theory_ - Vanligtvus menas den ekonomiska teorin, där vandalism _sägs_ generera ekonomisk tillväxt, då en sönderslagen fönsterruta måste lagas, och därför ger det lagande företaget inkomster, och dess anställda arbete. Vilket för samhället i stort är en förliust, eftersom något existerande förstörts (och måste ersättas, med kostnader / _förbrukade_ resurser som följd). Den här beskrivna teorin känner jag INTE igen.

 55. johanponken

  johanponkenMånad sedan

  37:54 "… jag vågar flytta hit …" - har Sverige verkligen stora nog skillnader för ett sådant beslut? T.ex. folk som vill hemskola måste flytta till Åland. 49:30 våga skolval "för att de rånar folk på den här tunnelbanan" - fan, jag har bott utomlands allför länge…

 56. johanponken

  johanponkenMånad sedan

  9:02 "Jan Guillou är en respekterad tänkare". Det är han verkligen inte; däremot respekterad författare. _Helt annan sak._ Trots nu 966 kommentarer har ingen (OK, expanderade inte alla underkommentarer &c) anmärkt på detta.

 57. Joanna

  JoannaMånad sedan

  Underbart. Ebba är så bra att det är läskigt

 58. Babak Radmehr

  Babak RadmehrMånad sedan

  Oj VadBra

 59. juarash

  juarashMånad sedan

  What would happen if you add english subtitles? Your viewer numbers would get down?!

 60. Hoa Nguyen

  Hoa NguyenMånad sedan

  Tack för videon, den var så tråkig att jag somnade och det behövde jag verkligen! 😊

 61. A B

  A BMånad sedan

  Jag håller på Ebba Busch i husköpet! Sanningen är ju att motparten hotade med att svartmåla Ebba om hon inte drog tillbaka husköpet. Då skulle jag också bli het och nu håller ju gubbjäveln på lyckas. Han spelar gammal och bräcklig utan minne, fy fan vilken äckelgubbe!

 62. Joanna

  JoannaMånad sedan

  Bjud in Ilan Sadé (MED) till diskussion?

 63. Nabill Dunberg

  Nabill DunbergMånad sedan

  Liksom segregation finns ju redan kan man inte bara fixa det som varit och komma över och försöka göra det som e bäst för svenskarna folket inte bara som enskilda grupper vill

 64. oyun papağanı

  oyun papağanıMånad sedan

  Hon är definitivt den vackraste svenska partiledaren jag någonsin sett, med Dadgostar som tvåa. Sen när det gäller svensk politik så finns det 8 helt olika smaker: - Socialdemokrater som läst bibeln (KD) - Socialdemokrater som läst Marx (V) - Socialdemokrater som älskar att progressivt plocka svamp i skogen (MP) - Socialdemokrater som hatar invandrare (KD) - Socialdemokrater som älskar skolan (L) - Socialdemokrater som mjölkar kossor (C) - Socialdemokrater som vill starta eget (M) - Socialdemokrater som är med i facket (S) Beroende på vilken du väljer så justeras landets skatter, räntor, bidrag o asylintag med upp till +/- 2%. Så vid det här laget röstar jag nog på den snyggaste. Inget förändras eller blir gjort iallafall, så jag kan lika bra ha lite ögongodis på TV:n (♪ Flickorna på två - åhå hå ♪).

 65. Olle Lindskog

  Olle LindskogMånad sedan

  SVT måste skämmas ögonen ur sig. Det är precis den här typen av "vuxna" diskussioner vi behöver. Vi kan inte basera det politiska klimatet på att kasta skit på varandra och lyfta fram vad andra inte gjort. Jag skulle gärna se fler allmänna diskussioner där politiker umgås och diskuterar vart man vill föra Sverige i en ärlig och respektfull dialog. Jag skulle också vilja se mer av vad politiker har för vision framåt. Det är trots allt framtiden vi skall leva i.

 66. sune stjern

  sune stjernMånad sedan

  VIll man få ordning på SVERIGE måste ALLA partier bytes UT ! dessa har endast själv intresse och tillhör LÖGN MAFFIAN ! Direkt demokrati och tjänstemannaansvar och fullständigt transparens ett måste ! Vi måste ha ärliga hederliga människor som vill leda SVERIGE ! behåller vi befintliga falska politiker kommer SVERIGE att gå under ABSOLUT ! Denna rappakalja är totalt meningslös och tyvärr kommer inte att lösa SVERIGES problem !....

 67. niduoe stre

  niduoe streMånad sedan

  Har väntat på ett avsnitt med Ebba, mycket bra.

 68. Greven

  GrevenMånad sedan

  Det var ingen tråkig rolex yacht master 2 som Jan ligger inne med

 69. Kerstin Sundgren

  Kerstin SundgrenMånad sedan

  Mycket intressant att höra olika meningar som till en del var lika. Men det stora problemet som ingen tog upp är den stora invandringen av människor som inte skulle ha fått komma in i Sverige. Ett fåtal kom från krigande land såsom Syrien. Resten kom som lycksökare att kunna leva i ett land där dom får allting såsom bostad, sjukhjälp, tandvård, arbetslöshetsunderstöd etc. Plus detta deras inkommande familjer som inte är små. Över 1.5 milj. människor som tagits sig till Sverige olagligt i princip, enär dom som flyktingar skall stanna i första land dom kommer till. Om Europa hade haft en gränskontroll och inte avskaffat denna, utan att förstå vad som kunde hända, hade Sverige int haft det problem dom har idag.Sveriges tro på att dom är en stormakt har fått regeringen att ta huvudlösa beslut. Det är inget fel att hjälpa andra, men välgörenhet börjar med familjen och landets egna invånare först! Inget land i världen, det borde även Ebba Busch inse, kan hjälpa alla. Det finns miljoner människor i världen som inte har dom möjligheter som svenska folket haft. Men tänk på att detta har inte kommit till svenskarna utan hårt arbete, framåtanda bland väl skolade ungdomar som lyckats i sina jobb, vare sig dom stått på fabriksgolvet, varit läkare, sjuksköterskor, kontorsanställda, affärsanställda eller jordbrukare. Sverige hade en gång en elit av vetenskapsutbildade människor som bidragit tillsammans med dom först nämnda. Idag har samhället förfallit till en massa idiotiska floskler över hur män och kvinnor är funtade. Jag gråter när jag hör dessa idiotiska utlägg. Den feministiska rörelsen har tagit död på svenskarnas logiska tänkande. Visst vill man hjälpa folk som har det svårt, men tro ej att det inte finns människor i världen som ”utnyttjar” detta.

 70. Ready

  ReadyMånad sedan

  Ebba är väldigt för människor, Speciellt dom hon kan tvinga till sig hus ifrån :)

 71. niduoe stre

  niduoe streMånad sedan

  Börja med att att slå ihop alla partier, så slipper folk frysa ut varandra.

 72. KingPat

  KingPatMånad sedan

  "Sverige valde en annan ynkrygg väg". Var det så?

 73. Daniel Anglevik

  Daniel AnglevikMånad sedan

  Världens kanske bästa politiska program.

 74. Richard P

  Richard PMånad sedan

  Öh. Kallade Ebba Sveriges neutrala hållning för ynkrygglig väg? Ville hon hellre se Sverige ockuperat och evr sönderbombat?

 75. Martin Nilsson

  Martin NilssonMånad sedan

  Häftigt att se att tittarsiffrorna skjutit i höjden. Grattis Henrik! :)

 76. Naz Morgan

  Naz MorganMånad sedan

  Detta är nåt med glädje jag skulle betala för att stödja. Önska jag kunde säga detsamma för det jag utan glädje tvingas betala för. Henrik du är fantastisk.

 77. John Björlin

  John BjörlinMånad sedan

  Bjud in Ilan Sadé (MED) till diskussion?

 78. majestickx

  majestickxMånad sedan

  Fria samtal & debatt. Mellan fyra väggar utan publik. Jag älskar det. 🔥🔥🔥🔥🙌

 79. MrD

  MrDMånad sedan

  57:49 Trosfrågor haha :) blev det några trosfrågor den kvällen.

 80. Gordon Cinematics

  Gordon CinematicsMånad sedan

  Skulle vara spännande om Gustav Kasslerstrand samtalade med dig och jan.

 81. Maggie Trupido

  Maggie TrupidoMånad sedan

  ⚡❄🌬🌊🌜💈🌁💒☁☀🌀🌈🔥💧⭐🌟⛅ *På grund av kärlek. Gud sände sin son Jesus Kristus för att dö i vår plats. Tre dagar senare. Rose honom från de döda. Nu. Endast av Jesus Kristus.* *Gud har gett oss den eviga livets fria gåva. Han kommer att rädda och läka dig..* *(titta upp mot himlen och fråga honom))*

 82. zijuiy wttuy

  zijuiy wttuyMånad sedan

  Var det inte hon som skulle skicka svenska jaktplan till Syrien och bomba lite till, i Jesus namn, på skattebetalarnas bekostnad? Jag antar att det inte regnade tillräckligt myck

 83. Juan Umana Fuentes

  Juan Umana FuentesMånad sedan

  Varken crister och democrater hellre facister. Bytt namn på partiet!

 84. SwedenMC

  SwedenMCMånad sedan

  Bra debatt 🌹

 85. Svennne

  SvennneMånad sedan

  Ebba är inte höger och hon har tagit del i dagens problem. AFS har lösningar.

 86. Dennis Eriksson

  Dennis ErikssonMånad sedan

  Börja med att att slå ihop alla partier, så slipper folk frysa ut varandra.

 87. Daniel Heidari

  Daniel HeidariMånad sedan

  Mycket gott att lyssna på!

 88. Eric Herlitz

  Eric HerlitzMånad sedan

  Jan Emanuel måste vara världens sämsta sosse (enligt sossarna).

 89. Pontus Frödén

  Pontus FrödénMånad sedan

  Älskar detta program! Spenderar mycket hellre tid på din kanal än någon annan offentlig media, mycket bra jobbat Henrik!

 90. Question the Truth - Querzion [One]

  Question the Truth - Querzion [One]Månad sedan

  .... Det är kul att Ebba sitter och tycker att Svenskar valde en ynkrygg väg, hon skulle behöva lära sig mer om hur situationen faktiskt stod till, jag hade väldigt onda ögon till Sverige i många år, men så såg jag den här videon och det hela förändrades, han som gjord videon är inte Svensk vilket betyder att han inte har ett bias. setoos.info/name/3XKYlptjZIiMcqY/video Sverige var inte ynkryggar, de gjorde vad de kunde och tog varje tillfället i akt till att vara fria och personer som väljer en sida står alltid på fel sida, vilket är problemet mellan folk som tror på vad som är rätt eller fel. Självrättfärdigheten bygger problematik och den som är ynkryggen är den som ser sig själv som ett offer, man kan bara vara rädd för det man låter ha makt över sig själv.

 91. Question the Truth - Querzion [One]

  Question the Truth - Querzion [One]Månad sedan

  Sen har vi även uppå detta att svenskar faktiskt slogs mot nazister när de passerade kil till Norge, Sverige var även det tänkt att ockuperas, men då Tyskarna slogs på flera fronter, så hade de inte råd att attackera Sverige även om vi möjligen inte kunnat hålla ett motstånd längre än 1 månad.

 92. 1C3B3R6

  1C3B3R6Månad sedan

  HJ lyckas där public service misslyckats i decennier, Makalöst. HJ som politiker nästa val? ;D

 93. The Openminded Skeptic

  The Openminded SkepticMånad sedan

  Hade vi varit en normal skapelse hade vi haft psykologer och filosofer som styrde istället för fantasitomtar och kapitalister.

 94. Cassie

  CassieMånad sedan

  Absolutely fantastic work!!!?

 95. Lil Idiot

  Lil IdiotMånad sedan

  Man måste ju också betona att Ebba leker så otroligt fin och bra när de diskuterar nazismen, hennes parti och kompispartiernas politiker och väljare är ganska snabba med kommunist-kortet.

 96. Lil Idiot

  Lil IdiotMånad sedan

  Att hon inte tror på att det finns partier som vill ont är ju ett skämt. Menar hon i riksdagen har hon kanske rätt, annars inte ens i närheten.

 97. Zakaria Ziane

  Zakaria ZianeMånad sedan

  Ointressanta

 98. Zakaria Ziane

  Zakaria ZianeMånad sedan

  @Cassie va vilka är ni ? hänger inte riktigt med

 99. Cassie

  CassieMånad sedan

  Man får tillbaka tron på politiken när man hör er resonera! Tänk om den politiska debatten i Sverige höll denna höga klass!

 100. norpan506

  norpan506Månad sedan

  Var det inte hon som skulle skicka svenska jaktplan till Syrien och bomba lite till, i Jesus namn, på skattebetalarnas bekostnad? Jag antar att det inte regnade tillräckligt mycket granater när det kommer till hennes paradigm. Henrik är en bra moderator och Jan är en bra partner. Hursomhelst, vi behöver inte religion. Vi har filosofi. Men vissa tror att kristendomen har monopol på koncept som dygd.

 101. Birger Jörl

  Birger JörlMånad sedan

  2 landsförrädare, inget att ödsla tid på att se

 102. Saska Karlsson

  Saska KarlssonMånad sedan

  Dags att börja ta in någon som är vänster?

 103. Finnegan X

  Finnegan XMånad sedan

  Så gynnsamt det måste vara för den borgerliga politiken att kunna stryka under vilken otrygg tid vi lever i.. Lika så att måla bilden av de onda mot de goda.. Att föra in hårdare och tuffare straff mot de onda.. för att skydda de goda.. låter ju logiskt! Jag hade haft mer respekt för Ebba's version av godhet om hon pratade mer om vikten av att visa mer förståelse för varför de onda är just onda.. Straff är nödvändigt.. men är det inte minst lika viktigt och kanske ännu viktigare att förebygga ondska.. genom att uppmuntra godhet? Jag menar inte att man ska dalta med brottslingar och låta onda gärningar gå obestraffade.. Men det är sällan jag hör från framförallt högerpartierna vad som kan göras för att ge kriminella individer som har hamnat fel ett bättre stöd att hitta rätt.. Det låter oftast som att de är kriminella bara för att det inte finns tillräckligt hårda straff.. Visst.. det behövs säkert justeras lite här och där i lagen.. Men som jag ser det så handlar det om att personer som begår brott.. I grund och botten saknar verktygen för att välja en god och hederlig väg.. de ser bara en möjlig väg för att överleva.. de har inte tid att fundera på om de borde eller inte.. för dem handlar det bara om ett sätt att överleva. Utan en trygg välgrundad uppfostran så finns det inga garantier att man hittar den vägen själv. Så.. hur gör vi när vi inte kan garantera att alla barn som föds eller kommer till Sverige kan garanteras en trygg och stabil uppväxt och inskolning i hur man deltager i en empatisk flock? Är det enda som biter.. att skrämma dem med helvetet kanske?

 104. TheKimberlys

  TheKimberlysMånad sedan

  Finns dessa avsnitten möjligtvis i poddformat?

 105. Drabantor Greyhound

  Drabantor GreyhoundMånad sedan

  Äntligen ett vuxet samtal.

 106. Rickard Sjöberg

  Rickard SjöbergMånad sedan

  Tyvärr hör Henrik till de som älskar höra sig själva tala.

 107. Daenerys Targaryen

  Daenerys TargaryenMånad sedan

  Att tro på gott och ont känns för svart/vitt. Väldigt få personer är 100% god eller ond. Oftast är vi i gråzonen.

 108. Böné

  BönéMånad sedan

  Varför ställs inte de mest relevanta frågorna? 1 Har du tagit del av de kalkyler som visar vilket år muslimer blir majoritet i Sverige med rådande politik? 2 Är islam förenligt med dina värderingar och vill du bo granne med praktiserande muslimer? 3 Vilken demografi vill du se i Sverige om 50 år? 4 Vilket folk i världen jobbar du främst för? 5 Är Sverige svenskarnas land? 6 Vet du hur hur många promille av jordens befolkning det är som utgörs av svenskar? 7 Är Sverige och svenska folket värt att bevara?

 109. TV Channel

  TV ChannelMånad sedan

  för 1 timme sedan Information EN FARLIG SOPPA När man kokar en soppa på fläsk och nötkött då flyter flottet upp till ytan. Samma förhållanden gäller det när kokar är en samhällssoppa. Flottfläckarna lägger sig på ytan och breder ut sig sig. Vi ser dem varje dag i media. Politiker och direktörer och andra maktmänniskor som beviljar sig enorma löner och pensioner och avgångsvederlag och bonusar för dåligt utfört arbete samtidigt som de manar arbetare och lågavlönade att arbeta mer för lägre lön, allt för samhällets bästa. Eftersom det inte finns någon hålslev att skumma av med återstår det att ställa en fråga till flottklumparna som flyter omkring däruppe. Hur tror ni att ert beteende påverkar moralen hos er som vistas i den magra delen av soppan? Och som bär upp er och försörjer er? Och får betala priset för alla inskränkningar och försämringar som krävs för att ni ska kunna breda ut er däruppe. Antagligen bekymrar ni er inte alls över det eftersom ni inte vet vad moral är. Men kom ihåg! Om vreden växer därnere kan soppan börjar koka igen och då sprickar flottklumparna sönder och löser upp sig i atomer. Min Signatur : "GAMMAL ARBETARE".