Har den politiska korrektheten gått för långt? PG möter Karl-Olov Arnstberg

⁉️ Har den politiska korrektheten gått för långt? PG möter Karl-Olov Arnstberg
Karl-Olov ”KOA” Arnstberg är etnolog, samhällsdebattör och författare till bland annat nyutgivna romanen ”Uppbrott” och debattboken ”Godhetstyranniet” (båda 2020).
Här berättar han i ett längre samtal med Exakt24:s PG om sin bakgrund inom forskningen, om den självpåtagna rollen som avslöjare i offentligheten av obekväma sanningar i det svenska samhället samt om sitt omfattande författarskap i frågor kring mångkulturalism, etniska minoriteter, politisk korrekhet och yttrandefrihet.
➡️ Här kan man köpa ”Uppbrott” och ”Godhetstyranniet” av Karl-Olov Arnstberg:
www.alternamedia.se/produkt/uppbrott
www.alternamedia.se/produkt/godhetstyranniet
📺 Var med och bygg alternativmedias tv-hus!
✅ Prenumerera för 39 kr/månad:
www.exakt24.se/stod-exakt24

Kommentarer

 1. Exakt24

  Exakt242 månader sedan

  ➡️ Här kan man köpa ”Uppbrott” och ”Godhetstyranniet” av Karl-Olov Arnstberg: www.alternamedia.se/produkt/uppbrott www.alternamedia.se/produkt/godhetstyranniet

 2. Pravda TV

  Pravda TVMånad sedan

  Förfärligt dålig intervjuare. Han pratar i munnen på KOA och upprepar vad KOA säger hela tiden. Bedrövligt. Man sitter liksom på spänn och tänker på hur det kommer att skära sig nästa gång mellan dem. KOA säger också flera gånger "vänta", "Jag ska bara avsluta" etc. Men KOA är briljant som alltid. Kul att ni hade med honom. Gör om det. Men med någon helt annan som intervjuar. Ursäkta, men det är sanningen.

 3. Pravda TV

  Pravda TV2 månader sedan

  KOA är min idol. Mer program med honom!

 4. michael ståhlberg

  michael ståhlberg2 månader sedan

  Ny insikt: djupstaten/offentliganställda behöver klienter att hjälpa, annars blir de arbetslösa. Så enkelt. Fast det egentligen väl bara är ett exempel på Parkinsons lag. En bok som fanns i mitt barndomshem på 60-talet. P G är en suverän intervjuare. Karl-Olov en gammal "bekantskap". Lånade och läste boken han skrev med Joakim (?) Åhlén på Metro. Sen dess följt hans karriär och citerat långa stycken i hans böcker om svenskhet. Det är bra att ha på fötter och det har man antar jag som professor i etnologi. Vad har hans kritiker att komma med jämförelsevis? Tomt kontra-faktiskt bludder.

 5. 0e32

  0e322 månader sedan

  Ja vem är inte på kant med den förda politiken??

 6. northman007

  northman0072 månader sedan

  Politiskt rätt har pkarna långt ifrån. Det är på tiden vi letar fram en ny term för dem. För varje gång folk pratar om dem, så påtalar de omedvetet eller medvetet om att fienden har rätt. Mer passande är politiskt felande individer i stället.

 7. Beruga der Erlöser

  Beruga der Erlöser2 månader sedan

  4:50 "jag var ganska besvärligt och skolkade mycket" Ujujujujuj har vi något smaskigt skvaller vad 15åriga Arnstberg höll på med när han skolkade. Gick nog riktigt vilt till i slutet på 50-talet!

 8. Biörn Bladh

  Biörn Bladh2 månader sedan

  Väldigt intressant de sista om humor. Kommer humorn dö ut? Blir humorn en offer för "åsiktsförtrycket" i sin förljugna konsekvens som det ju borde leda till?

 9. Iva Åberg

  Iva ÅbergMånad sedan

  Humor är farligt - men det går att använda den som vapen. Jag har alltid uppfattat Sverige som humorlöst men blev positivt överraskad över många tidigare slumrande förmågor när läget nu hårdnar! Det är svårt att vara humorist i ett land lagom där man är indoktrinerad sedan barnsben i att man är bäst och världens förebild. När verkligheten kommer i kapp och bilden krackelerar då dyker humorsinnet upp - för hur ska man annars tackla det svåra? Jag tycker kort och gott att mångas humor på sociala medier når forna öststatarnas höjder!

 10. agges boys

  agges boys2 månader sedan

  Fantastik bra och intressant

 11. agges boys

  agges boys2 månader sedan

  setoos.info/name/q46uv2J5k3qJZqI/video hör dig och förstår dig men, framtiden har ingen plats för det tyvärr, tror dock att klyftorna kommer att växa dessvärre.

 12. Du sköna nya värld

  Du sköna nya värld2 månader sedan

  Karl-Olovs bok som hade 11 000 läsare ansågs vara väldigt bra men denna video har flera tittare.

 13. Marianne Giger

  Marianne Giger2 månader sedan

  Bibelläsare har i dessa tider bara aha-upplevelser och vet att det bara blir värre och värre.

 14. Tattletale The strangler

  Tattletale The strangler2 månader sedan

  Snacka om att sparka in öppna dörrar.

 15. hejsantxu

  hejsantxu2 månader sedan

  vart tog ledaren vägen ?

 16. Itsme Sia

  Itsme Sia2 månader sedan

  8:45 Yes. Stämmer!

 17. Christian Andersson

  Christian Andersson2 månader sedan

  Är K-O Arnsberg konflikt rädd? Nej, jag håller intet med, jag ser det så kallade ”Godhetstyranniet” som en deflektion bort från vad det egentligen handlar om, dessutom ges i och med ”Godhetstyranniet” alla som jobbar inom den politiska korridoren någonting att gömma sig bakom. Det handlar naturligtvis om Kultur-Marxismen, och följer man den till roten stöter man på en viss folkgrupp som man absolut inte får kritisera överhuvudtaget i dagens samhälle. Kultur-Marxism är en förtäckt Satanism. Se "The law of reversal" amos37.com/lor/

 18. Majvor Petersson

  Majvor Petersson2 månader sedan

  Tack för ett mycket bra program❤🇸🇪🙏

 19. danuta persson

  danuta persson2 månader sedan

  Globalism accepterar inte nationaliteten !!! Marxismen vaknar till liv och EU vill inte suveräna länder !!! Det är planerat "EUROKOVHOZ "med Tysklands styre !!!!!! IV RIKET som byggs ,utan stridsvagnar de får Europa , bara media som styr och vinner detta kriget !!!!!!

 20. Iva Åberg

  Iva ÅbergMånad sedan

  👹👍

 21. danuta persson

  danuta persson2 månader sedan

  Det absolut sant Wolodarski ljuger i varenda kommentar !!!!!!!!!!! Har upplevd detta och kollat det flera gånger !!! I Polen är väldig många alternativa medier för att dem är vana till detta !!! Granskning journalister , författare, historiker som är opolitiska har sina program på youtube !!!! De ofta är avstängda på grund av sanningen !! Polacker har sagt nej till Merkel och vill inte flyktingar som inte vill jobba !! De vill själv bestämma vem som kommer !!!! Regeringen hjälper på platsen människor som är drabbade av kriget !!! Det kom 1 miljon från Ukraina men de jobbar och studerar !! Polacker är kallade fascister och är mobbade av EU !! De är bara patrioter finns inte och har aldrig funnits fascister i Polen !! Kommunister vänder altid på ord och ljuger !!!!

 22. Annetthe Backman

  Annetthe Backman2 månader sedan

  Tack för en mycket intressant intervju.

 23. Chuthaphon Kumim

  Chuthaphon Kumim2 månader sedan

  BAESTEFAR KOA!

 24. jes wes

  jes wes2 månader sedan

  Vad som händer när fotbolls fansen får komma tillbaka charlton millwall west ham fans buar när spelarna går ner på knä för vänster exrema och soros finansierade blm antifa... härlig diskussion om att det inte handlar om rasism attinte gilla blm för er som kan engelska.. millwalls tränare efteråt "vi tar inte politisk ställning genom att gå ner på knä" det finns nog inget man kan göra som är mer politiskt än att just det gå ner på knä setoos.info/name/nH-vmpObqqR-q3Q/video&feature=emb_title

 25. Mike T

  Mike T2 månader sedan

  Ja forskning behövs inte, vi har ju Greta som vet mer en proffesorerna

 26. Susanna Svensson

  Susanna Svensson2 månader sedan

  Hur är det med humor och satir i Arabiska länder?

 27. LM Lund

  LM Lund2 månader sedan

  Tack för ett utomordentligt givande och intressant samtal!

 28. Peter Tornborg

  Peter Tornborg2 månader sedan

  Arnstberg är brilliant. Saklig skärskådande och okorrumperad. Kunnig. Strukturerad och pedagogisk. Ett lysande intellekt. Underhållande med samtidigt ett gott hjärta. Vad mer kan man önska? Tackar.

 29. Gerry Depp

  Gerry Depp2 månader sedan

  Typical Sweden; questioning (and debating) the blindingly obvious...

 30. Dr Cringe

  Dr Cringe2 månader sedan

  Politisk korrekthet har inte gått för långt, politisk korrekthet är fel även i en liten dos, samhället bör vara 0 politiskt korrekt om det ska vara normalt.

 31. Nils Ankarcrona

  Nils Ankarcrona2 månader sedan

  Så bra intervju!

 32. solveig sommerfeld

  solveig sommerfeld2 månader sedan

  Karl Olov Arnstberg är påfallande omsorgsfull i sitt ordval.

 33. lazarosification

  lazarosification2 månader sedan

  Om det är något som är skräp så är det väl SVT +SR vill jag påstå. 🙉

 34. xxl k

  xxl k2 månader sedan

  Lyssna på Hans Jensevik om situationen I CORONA BEDRÄGERIETS SVERIGE 2020 12 04 av SVERIGE GRANSKAS på #SoundCloud soundcloud.app.goo.gl/QBWz

 35. Joachim Henrixon

  Joachim Henrixon2 månader sedan

  Släpa ut Regeringen å riksdagsledamoter på gatan å tortera å avrätta alla. Det är det ända rätta.

 36. Hektor Einpad

  Hektor Einpad2 månader sedan

  Bra intervju :-)

 37. Kumla Charlie

  Kumla Charlie2 månader sedan

  F-N vad bra han är KOA! Då tänker jag inte bara på hur många sega korkade fikonfloskande insnöade dumdryga pretentiösa akademiker det finns i Sverige. KOA är verkligen en riktigt självständigt tänkande person med oerhört stark integritet. Han skulle kvalificera sig till att bli en ledande nationell folkbildare. Klokskap o intelligens förenat är en sann bristvara i Sverige.

 38. Magnus 2020

  Magnus 20202 månader sedan

  Om inte det sker en rannsakan vid nästa paradigmskifte så kommer resultatet att bli att samhället återigen går in i en ny indoktrinerings period. Svensken måste vakna fullt ut och rannsaka både sig själv och samhället. Majoritetsdemokrati måste införas och folkomröstningarna måste bli gällande och inte vägledande och detta måste ske i alla stora frågor som ändrar vårt samhälle vad gäller tillit, kultur, traditioner, demografi, religion och natur och det demokratiska systemet. Ingen media ska få pengar från staten och heller inga religioner, etniciteter, politiska organisationer EU, FN eller bistånd. Staten ska minskas radikalt. Politiker ska kunna ställas- och fällas i domstol om de använt sin makt för att gynna sin grupp eller specifika näringsidkare och andra organisationer.

 39. Itsme Sia

  Itsme Sia2 månader sedan

  👍👍👍👏👏👍

 40. Rillzter

  Rillzter2 månader sedan

  Gillar Arnstberg men ni har missat en del viktiga saker här. Den finansiella demokratin finns ju inte, och våra politiker agerar nickedockor åt dom som sitter på finanserna. Sen kan man blanda in bibeln också... allt är förutbestämt. Bibeln ljuger inte!

 41. Bengt G Nilsson

  Bengt G Nilsson2 månader sedan

  Mycket bra samtal !

 42. C H

  C H2 månader sedan

  Stort Tack 💕

 43. Martin Rudling

  Martin Rudling2 månader sedan

  Intressanta likheter vi kan se i England, med den vänstrifierade högern. www.bitchute.com/video/a6c4XBN38se7/?list=subscriptions

 44. Andreas S

  Andreas S2 månader sedan

  Politisk korrekthet är inte något nytt fenomen. Bara benämningen är ny. Det är bara en eufemism, en förskönande omskrivning för självcensur. Hela det kommunistiska samhällssystemet i Sovjet och dess sateliter vilade i stort sett på självcensur. Nu har vi det i Euriopejska Unionen. Självcensur är en nödvändighet, ett oundvikligt verktyg för alla samhällssystem som byggs på lögner och indoktrinering.

 45. Neo0509able

  Neo0509able2 månader sedan

  Den dagen borde komma nu snarast 🙏

 46. john lind

  john lind2 månader sedan

  HÖR MYCKET NOGA, GÄLLER ALLA OCH BÖRJAR NU I DECEMBER OCH FÖRTSÄTTNING SKER NÄSTA ÅR: setoos.info/name/m462koSJqHOse54/video

 47. EvaBritt Ström Dahlberg

  EvaBritt Ström Dahlberg2 månader sedan

  Så befriande att känna igen sig. Ett mycket bra samtal. Tack till er båda.

 48. sune stjern

  sune stjern2 månader sedan

  Sosse regeringens makt apparat denna mega struktur system myndigheter som är ett spindel nät som är TÄRANDE som cancer metastaser tar den till slut livet av värdekroppen! till motsats till NÄRANDE som bygger upp samhällen alltså det goda! Till skillnad ifrån i alla kommunist regimer där falsk samhällspropaganda är ett måste som har till syfte att dupera styra och kontrollera människor, detta Gott Folk är givetvis DIKTATUR STYRE ABSOLUT !!!.....

 49. sune stjern

  sune stjern2 månader sedan

  Hur kan sosse regeringen försvar MASS INVIGNINGEN ?! Över 100 tusen varje år sedan 2014 detta tyder på folk utbyte på sikt och är givetvis landsförräderi ! Ser man till SVERIGES utveckling så innebär detta vårt etniska folks UTPLÅNING ! Och detta förändrar våldskapitalet där dessa klan kulturer ej lyder landets lagar utan har sina egna lagar. Vi ser nu resultatet av detta, genom mycket ökat våld av olika våldshandlingar i våra samhällen som är en totalt medveten strategi att rasera SVERIGE ! Då den falska sosse regeringen ej stoppar detta ! Måste detta uppfattas som HÖG FÖRRÄDERI mot svenska folket vars HUVUDUPPGIFT är att skydda och värna om SVERIGE och det SVENSKA FOLKET ABSOLUT !!!....

 50. Bengt G Nilsson

  Bengt G Nilsson2 månader sedan

  Sverige är i fritt fall Sozzarn och MP med hjälp av Pedofilerna och L !

 51. ulf rejbrand

  ulf rejbrand2 månader sedan

  massinvandring aer sossarnas nu enda strategi foer att kuna behaalla makten i framtiden.

 52. ulf rejbrand

  ulf rejbrand2 månader sedan

  'Anpassa er INTE efter den haer (sinnessjuka) vaerlden, utan laat er foervandlas genom sinnets foernyelse (born again), saa att ni kan proeva vad som aer Guds vilja, det som aer gott och fullkomligt, och som behagar honom'. - Rom. 12 : 2

 53. Mikael

  Mikael2 månader sedan

  Orwelliska omskrivningar gör inte problemen mindre allvarliga, att kalla kulturMARXISM för deras egna namn "politiska korrekthet" är att legitimera kulturmarxismen!

 54. ulf rejbrand

  ulf rejbrand2 månader sedan

  PK = en Sinnessjukdom (psykiatriker Thomas Jackson, Norge. Kolla aeven Dr.Thomas Jackson, USA, 'Biblical laws of the mind'. '

 55. Jörgen Ättner

  Jörgen Ättner2 månader sedan

  Mycket bra och intressant samtal

 56. mr poly

  mr poly2 månader sedan

  Ja det är så samhället ser ut man ska tycka synd om alla människor och på så vis från tar de allt eget ansvar, det är så djävla skamligt, ingen ska ha ansvar för sitt liv och handlingar utan ansvaret blir samhället. Så vill ja döda någon så kan jag skylla på alla utom mej själv

 57. Der Auserwählte

  Der Auserwählte2 månader sedan

  Det där Arnstberg säger i slutet med att han har hört bekanta kvinnor säga att ”kvinnor aldrig borde fått rösträtt” är mycket intressent. Borde ha med dem kvinnorna på dessa intervjuer också. Sen förstår jag ju att dem kan vara rädda för att vara med o så.

 58. Jari Norvanto

  Jari Norvanto2 månader sedan

  "agendasättande journalistik" (36:25), eller så kallad opinionsjournalistik. Det har ALDRIG varit 'objektivt, konsekvensneutralt och allsidigt belysande'. Ge mig ett exempel i så fall. Det är upp till läsaren och betraktaren att förstå att de har varit indoktrinerade i tron om en sanningsförmedlande och opartisk [kommunistisk/socialistisk] regim. Den falska neutraliteten är försåtlig. Det är mycket hederligare att inte dölja sina partiska ståndpunkter.

 59. Björn Larsson

  Björn Larsson2 månader sedan

  Humor är mirakelvapnet mot regimen! Vi har för lite av det i Sverige, all opposition borde först och främst fokusera på att använda humor. Det är som en silverkula för Dracula-vänstern som inte fattar nånting. Nedan länkar till helgunderhållning i form av humor i Sovjet för 40 år sedan när deras version av den oundvikliga sossekollapsen blev uppenbar. Professor Stephen Cohen, en ryss-amerikan som tillbringat mycket tid i Sovjet, inleder med att säga att den ryska opinionen för 40 år sedan stod för tre saker: 1) Ansvarslös undersåtenhet där den politiska adeln förväntas ta hand om precis allt i ens eget liv från vaggan till graven. 2) Militarism. 3) Kristendom. Så där har vi bara det första gemensamt med Sverige idag. Han fortsätter resten av tiden med det jag hoppas att svenskar kan börja lära sig: anekdotisk humor! Det första man gjorde när man hälsade var att dra ett skämt om eländet. audioboom.com/posts/7735756-classicsfcohen-1-4-professor-stephen-f-cohen-s-annual-soviet-studies-lecture-at-princeton-uni audioboom.com/posts/7735758-classicsfcohen-2-4-professor-stephen-f-cohen-s-annual-soviet-studies-lecture-at-princeton-uni audioboom.com/posts/7735760-classicsfcohen-3-4-professor-stephen-f-cohen-s-annual-soviet-studies-lecture-at-princeton-uni audioboom.com/posts/7735761-classicsfcohen-4-4-professor-stephen-f-cohen-s-annual-soviet-studies-lecture-at-princeton-uni?playlist_direction=forward T.ex. Man var så rädd under Stalin-tiden att man hade en färdigpackad väska under sängen att ta med sig till koncentrationslägret när SKRÄPO knackar på dörren. En natt bankar det hårt på dörren till Ivans lägenhet. Han klär på sig, kysser sin fru adjö, tar sin väska och går ut. En halv minut senare kommer han tillbaka. Frun frågar: _"- Vad händer?_ _- Ingenting, älskling, det är underbart! Det är bara huset som står i lågor."_ Eller när Brezjnev (lika sant för Stefan Löfvén) kom tillbaka från sitt statsbesök i Indien och ville ha en röd prick målad på pannan. Ingen vågade ifrågasätta det förrän han sen gick till läkaren som undrade varför han har en röd prick i pannan. _"- Jo, för att när jag samtalat en halvtimme med Indira Gandhi så pekade hon på pannan och sa: Herr Brezjnev, ni saknar någonting viktigt här uppe!"_ Tecknade karikatyrer är extremt effektiva, har så varit sedan innan Napoleons tid. Om någon känner till svenska karikatyrtecknare så får ni gärna tipsa mig. Två som ibland hittar små guldkorn är de här: twitter.com/stegetefter twitter.com/reklamprofessor

 60. Håkan Kinnunen

  Håkan Kinnunen2 månader sedan

  Kan man för mycket om sanningen så blir man oerhört obekväm. Exakt som jag och min jurist blivit. Vi ska enbart hålla käften.

 61. Håkan Kinnunen

  Håkan Kinnunen2 månader sedan

  Ja jag tittar inte alls längre på statlig media. Enbart alternativ media!!!!!!.

 62. Roger Federal

  Roger Federal2 månader sedan

  @Laszlo Ströhagen Oj, måste vara en dum familj du har. Värdelösa nänniskor vill vi inte ha i norden. ut.

 63. Laszlo Ströhagen

  Laszlo Ströhagen2 månader sedan

  Vi har slutat att se på SVT eller TV4 - det gjorde vi ca 1,5 år sedan!

 64. Neo0509able

  Neo0509able2 månader sedan

  Samma här

 65. Håkan Kinnunen

  Håkan Kinnunen2 månader sedan

  Som samordnaren på Filipstads arbetsförmedling sa. Det finns ingen efterfrågan av utomeuropeiska analfabeter.

 66. Håkan Kinnunen

  Håkan Kinnunen2 månader sedan

  Ja exakt. Att ha kommit så pass långt som jag kommit i min insikt. Och detta har gjort att jag blivit oerhört pessimistisk. Framför allt den finansiella biten är ju helt åt helvete. Den svenska och europeiska skuld berget kan sluta med en galen kolapps. Och jag har förstått att min pension är borta för länge sedan. Men jag är glad för att har den kompetens jag har. Lastbilschaufför och maskinförare och div andra kompetenser.

 67. Håkan Kinnunen

  Håkan Kinnunen2 månader sedan

  Vad händer med järnvägen om omfattande elbrist inträffar!? I Ryssland och USA går all järnväg på diesel. Och Sverige går all järnväg På el. Och Sverige håller på att stäng av kärnkraften som inte släpper ut något över huvud taget. Samtidigt som de flesta andra länder bygger kärnkraft. Smart va ❓

 68. Bengt G Nilsson

  Bengt G Nilsson2 månader sedan

  Sverige är i fritt fall Sozzarn och MP med hjälp av Pedofilerna och L !

 69. Björn Larsson

  Björn Larsson2 månader sedan

  Tyskland och Japan har lagt ned kärnkraften p.g.a. psykiska problem. Det blir med tågen som med flygplanen i Taiwan när de införde inlåsning (lockdown) p.g.a. förkylningspaniken i våras. Folk som saknade sin semesterresa packade resväskorna och köpte flygbiljett ändå, gick ombord på flygplanet som aldrig lämnade flygplatsen, åt den taskiga måltiden serverad där, och steg av igen.

 70. Håkan Kinnunen

  Håkan Kinnunen2 månader sedan

  Umeå är en akademisk stad idag till stor del. Med andra ord det är mycket få av Umeås över 100k invandrare som över huvud taget producerar ingenting av värde. Jag är själv är faktiskt en av dem. Jag kör bara lastbil = producerar ingenting av värde. Men lik förbannat så får lastbils transporterna inte stanna. Folk vill ju att varorna ska komma till butikerna.!!!!!. Och de flesta transporter slutar med lastbilen.

 71. Håkan Kinnunen

  Håkan Kinnunen2 månader sedan

  Idag har Sverige nästan fler anställda i myndigheter än i privata sektorn. Vilket givetvis inte kan vara hållbart i längden. Fler och fler producerar ingenting.

 72. Gerry Depp

  Gerry Depp2 månader sedan

  German politician 20 years ago: In Sweden they solve the unemployment question by giving them a desk and a wage packet.

 73. Bengt G Nilsson

  Bengt G Nilsson2 månader sedan

  Sverige är i fritt fall Sozzarn och MP med hjälp av Pedofilerna och L !

 74. Håkan Kinnunen

  Håkan Kinnunen2 månader sedan

  Enligt min jurist så beror det på att försäkringskassan har blivit en organism som idag kan göra lite som de själva vill bara det följer pk elitens sakfrågor.

 75. Håkan Kinnunen

  Håkan Kinnunen2 månader sedan

  Du Carl Olof arnstberg kan du förklara för mig varför svenska försäkringskassan har blivit en sådan förbjuden sak att tala om för politiker idag.

 76. Håkan Kinnunen

  Håkan Kinnunen2 månader sedan

  Som boken med samma namn. Varför funkar socialism. Svar : det gör den inte.

 77. Matte Matsson

  Matte Matsson2 månader sedan

  Har lärt mej mycket om socialismen genom Bilbo Lantto.

 78. Håkan Kinnunen

  Håkan Kinnunen2 månader sedan

  Jag har också förstått vart företaget Sverige är på väg. Företaget Sverige har varit konkurs mässigt mycket länge. Troligen ända sedan i början av 70 talet. Jag var tidigare stolt över min årgång. Men vad jag insett idag så är jag inte alls lika stollt längre. Även om jag fick en galet bra uppväxt. Oerhört bortskämd som jag ser på det.

 79. Wolfram Stornhauser

  Wolfram Stornhauser2 månader sedan

  Romerna är de sista indoeurope'rna.

 80. Ursus

  Ursus2 månader sedan

  KOA, fantastisk föreläsare på universitetet.

 81. Aero Dynamix

  Aero Dynamix2 månader sedan

  Näää det tycker jag väl inte.

 82. Ursus

  Ursus2 månader sedan

  Ta gärna upp mantrat "värdegemenskap"

 83. Michael Erikssn

  Michael Erikssn2 månader sedan

  Bra snack tycker också att kvinnor inte skulle ha rösträtt !

 84. whatsoeverrr

  whatsoeverrr2 månader sedan

  Finns dock läskigt många svenska män som heller inte bör ha det... 😅 Min pappa, min fästmans pappa, hans släkt osv osv...

 85. Miranda

  Miranda2 månader sedan

  💋👄💅😄😁

 86. kalle stropp

  kalle stropp2 månader sedan

  Har följt KOA i säkert 6 år. Han är en Gud! För att spetsa till det (som han själv brukar säga🤣) Min 80-årige far fick boken Uppbrottet i present av mig. När han läst ut den så nyper jag den. Ha ha. Busigt va?

 87. john lind

  john lind2 månader sedan

  HÄR HAR DU: setoos.info/name/13DUzGVjmH2rZmM/video

 88. Ulrika Stigsson

  Ulrika Stigsson2 månader sedan

  KOA är så bra! 👏🙏🏼❤️

 89. Karl Skipper

  Karl Skipper2 månader sedan

  Jag trodde att jag kom till Sverige och fostrade mina barn till svenskar. Men vart fan har jag hamnat? För inte fan är det Sverige...

 90. Jolanta Gabor Kempe

  Jolanta Gabor Kempe2 månader sedan

  Vi är fler som ställer sig denna frågan, tyvärr.

 91. Gerry Depp

  Gerry Depp2 månader sedan

  leave now, you dont want to get old there (NO respect for elders)

 92. Per Grane

  Per Grane2 månader sedan

  Mycket intressant och lärorikt! Tack KOA ! Ska köpa någon av dina böcker .

 93. Tróndur KD

  Tróndur KD2 månader sedan

  Ja det gjorde den i 2000...

 94. GSS

  GSS2 månader sedan

  Varför kan vi inte ha människor som Karl-Olof som politiker i Sverige. Sakliga, lugna och nyanserade men framförallt KUNNIGA!

 95. Scamaz

  Scamaz17 dagar sedan

  @Dolly Polly Jag vill väl inte ta bort kvinnors rösträtt men mer än häften av kvinnorna i Sverige ser till att Miljöpartiet, Socialdemokraterna och de andra skitpartierna sitter kvar eftersom majoriteten av kvinnor röstar vänster. Det är synd att dom sunda, kloka och självtänkande kvinnorna är i minoritet.

 96. Roger Federal

  Roger Federal2 månader sedan

  @GSS Boomer. Bajs i munnen på dig.

 97. Tors vrede

  Tors vrede2 månader sedan

  @Intro Skipper Ett varnande exempel.

 98. Dolly Polly

  Dolly Polly2 månader sedan

  @Joakim Lindström haha jag är själv kvinna och kan hålla med dig på denna punkt. Många kvinnor är otroligt påverkande av media "medmänsklighet" och bryr sig inte om lilla landet lagom.

 99. GSS

  GSS2 månader sedan

  @Joakim Lindström Det känns jävligt mossigt att säga så, men jag befarar tyvärr att du har rätt. Till och med vissa kvinnor är kloka nog att inse att alla deras systrar inte är vid sina sinnens fulla bruk. Ingrid Carlqvist är bara ett exempel på en kvinna med klarsyn.

 100. Mikael Olsson

  Mikael Olsson2 månader sedan

  Kanonbra program, Karl-Olov är fantastisk! 👍

 101. Feinrizulwur

  Feinrizulwur2 månader sedan

  Ett mycket viktigt program som alla MÅSTE se. Kulturmarxismen namnges och dess intrång i vårt samhälle beskrivs. Denna diskussion måste föras dagligen överallt, fast kortare och rappare. Arnstberg har innerst inne en mörk syn på framtiden med all rätt. Problemet är att alldeles för få förstår konsenkvenserna av denn sinnessjuka kulturmarxismen. Kulturmarxismen måste diskuteras men den tål inte parlamentarisk debatt och den smygs genom överallt. Vi behöver påminnas igen och igen vart det leder. Det talas om invandring men inte om de perversa ideer som ligger bakom den förda politiken.

 102. shadow banned

  shadow banned2 månader sedan

  Sweden; proud home of the rape capitol of the world. Socialism in action. I applaud your self destruction:))))))) I thank god every day that I left and have spent my life in the US army actually having fun in the middle east fighting and ending rapists:))))))

 103. jenny steed

  jenny steed2 månader sedan

  Blir alltid sa glad ner jag ser att det er Karl-Olov Arnstberg som medverkar...

 104. Leif Blom

  Leif Blom2 månader sedan

  rädda betyder sänka ett land

 105. Camilla

  Camilla2 månader sedan

  Det obegripliga är att SÅ många medborgare i minst 12 år ansett att det är helt i sin ordning att sjuka/skadade medborgare utförsäkras och nekas hjälp av socialen i många kommuner så de utöver sina sjukdomar och skador även blir hemlösa. Samtidigt som de ser andra länders medborgare får hjälp, lägenheter mm. Även på AF ges andra länders medborgare företräde på många sätt. Tex det fd lönebidragen som arbetsgivare fick på olika % som deltidssjuka kunde få hjälp med på VÄL anpassade jobb har mer och mer övergått till att endast gälla utländska vars enda handikapp är att de inte kan språket. Rättvist? Medborgare har ju jobbat, skattat och avstått löneutrymme för det här under lång tid. När nu fler och fler ännu ej drabbade medborgare inser att de misstrott vänner och anhöriga i åratal så kommer skatteviljan rasa precis som världsekonomin i detta nu. DET är nog den verkliga anledningen till den här epidemin vi ser 2020. De försöker med alla medel hindra folk från att berätta vad de drabbas av. Blir inte förvånad om de snart klipper internet. Alternativ media borde ta upp det här MYCKET mer än de gör. Eller är dessa också av åsikten att Svenska sjuka och skadade ska göras hemlösa och svälta ihjäl.? Jag börjar fundera på om det är så... //C

 106. john lind

  john lind2 månader sedan

  @Magnus 2020 VAD SKALL DU I KANINHÅLET HAR ATT GÖRA? BÖRJA LÄSA ORDET! Gud har redan talat allt till deras existens. Ta reda på vad han har talat! Han har talat de senaste 2000 åren genom sin Son. Herren Jesus är garantin bakom varje löfte ifrån Matt 1:1 till Uppenbarelseboken 22:21 (det Nya Förbundet). Gud har givit mig alla möjligheter: När andra talar om, vad de ser, hör tycker, tänker, och tror - du skall tala Kristi Ord. Inget Ord är omöjligt för Gud! Och ALLT är möjligt för den som talar Kristi Ord. Ordet är Gud! All det s.k. motstånd är dina möjligheter, eftersom ditt Ord (i Kristus) är Gud. Inför Gud som kallar på det som inte är, som om det vore till, (Rom 4:17 c) det som inte var till, har Gud utvalt för att göra till intet det som var till (Satans gärningar). (1Co 1:28 b)

 107. john lind

  john lind2 månader sedan

  @Magnus 2020 Vi är skyldiga att alltid tacka Gud för er bröder, Herrens älskade, eftersom Gud från be-gynnelsen har utvalt er till att bli frälsta, genom att Anden helgar er och ni tror Sanningen. Det är detta som Gud har kallat er till genom vårt evangelium, för att ni skall vinna vår Herre Jesu Kristi härlighet. Stå alltså fasta och håll er till de lärdomar ni har fått, muntligt eller genom brev. (2Th 2:13-15) Det skall visa sig på den dag då Gud dömer det som är fördolt hos människorna, allt enligt det evangelium som jag predikar på Jesu Kristi uppdrag. (Rom 2:16) Han befallde oss att predika för folket och vittna om att han är den som Gud har bestämt till domare över levande och döda. Om honom vittnar alla profeterna, att var och en som tror på honom får syndernas förlåtelse genom hans namn. (Act 10:42-43) Gud har länge haft överseende med okunnighetens tider, men nu befaller han människorna att de alla och överallt skall omvända sig. Ty han har fastställt en dag då han skall döma världen med rättfärdighet genom den man som han har bestämt till det, sedan han erbjudit tron åt alla genom att uppväcka honom från de döda. (Act 17:30-31) Jag vill påminna er om evangeliet som Jag predikade för er, som ni tog emot och står fasta i, och genom vilket ni blir frälsta. Jag vill påminna er om Orden som Jag förkunnade, om ni nu håller fast vid dem. Annars var det förgäves att ni kom till tro. Jag meddelade er det allra viktigaste, vad Jag själv hade tagit emot, att Kristus dog för våra synder enligt Skrifterna, att han blev begravd, att han uppstod på tredje dagen enligt Skrifterna (i G.T). (1Co 15:1-4) Den som tror och blir döpt skall bli frälst, men Den som inte tror skall bli fördömd. (Mar 16:16) Ty så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att den som tror på honom inte skall gå förlorad utan ha evigt liv. Inte sände Gud sin Son till världen för att döma världen utan för att världen skulle bli frälst genom honom. Den som tror på honom blir inte dömd, men den som inte tror är redan dömd, eftersom han inte tror på Guds enfödde Sons namn. Och detta är domen: ljuset kom till världen och män-niskorna älskade mörkret och inte ljuset, eftersom deras gärningar var onda. Ty var och en som gör det onda hatar ljuset och kommer inte till ljuset, för att hans gär-ningar inte skall avslöjas. Men den som lyder Sanningen kommer till ljuset, för att det skall bli uppenbart att hans gärningar är gjorda i Gud. (Joh 3:16-21) Anden själv vittnar med vår ande att vi är Guds barn. Men är vi barn är vi också arvingar, Guds arvingar och Kristi medarvingar, lika visst som vi lider med honom, för att också bli förhärligade med honom. (Rom 8:16-17)

 108. john lind

  john lind2 månader sedan

  @Björn Larsson DU STRIDER INTE MOT MIG UTAN MOT DET ORD JAG TALAR! VET DU VEMS ORD DET ÄR? OM DU VET, DÅ VET DU OCKSÅ ATT DU INTE KAN VINNA! DU VET OCKSÅ DÅ ATT DE ORD JAG TALAR VAR ÄMNAT ATT SKAPA NÅGOT GOTT, INTE ATT FÖRSTÖRA! OCH OM DU NU VET VEMS ORD JAG TALAR, DÅ VET DU OCKSÅ ATT DE ord DU TALAR KOMMER FRÅN EN ANNAN KÄLLA? HAN HAR VARIT EN LÖGNARE FRÅN BÖRJAN OCH SANNING INTE FINNS I HONOM! OM DU NU VET ALLT DETTA DU VET OCKSÅ ATT DU ÄR UNDER GUDS DOM. OCH OM DU INTE OMVÄNDER DIG, DIN EVIGHET KOMMER INTE ATT SE SÅ LJUS UT? DOMARNA HAR BÖRJAT! DU KOMMER ATT MÄRKA DET REDAN NU I DECEMBER OCH VIDARE I JANUARI!

 109. Magnus 2020

  Magnus 20202 månader sedan

  @john lind när man hoppat ner i kaninhålet och grävt vidare efter sanningen så kan jag förstå att vissa blir bibeltrogna. Men om vi ska vara troende bibeln så ska vi låta gud försvara oss och rädda oss. Min fråga till dig John: tycker du att GUD gjort ovan? Har du verkligen grävt tillräckligt? Jag säger inte att GUD inte finns. Men varför fick satan makten?

 110. Björn Larsson

  Björn Larsson2 månader sedan

  ​@john lind Du bara spammar för att göra kristendom mindre populär. du försöker få folk att tro att alla kristna är lika gravt psyksjuka och asocialt störande irrelevanta som du är. Respektera forumreglerna och var relevant för ämnet här! Ingen här är intresserad av att köpa ditt skitiga hårschampo.

 111. NWO ARCHAEOLOGY

  NWO ARCHAEOLOGY2 månader sedan

  Jaså han är ett Maskrosbarn också, all respekt. Då har han gått en mycket tung och motstridig väg till etablering och fått lyfta berg. Facinerande att få veta detta, när Arnstberg är en av Sveriges handfull främsta realister.

 112. Iva Åberg

  Iva ÅbergMånad sedan

  @Sophie Frigolit den många (strukturellt) trampar på men som reser sig och växer. Typ ”socio-ekonomiska faktorer” fast man blir inte offer.

 113. NWO ARCHAEOLOGY

  NWO ARCHAEOLOGY2 månader sedan

  @Sophie Frigolit Ja det var en trevlig pratstund. Sällan att någon orkar skriva mycket. Detsamma hoppas jag att vi hörs igen.

 114. Sophie Frigolit

  Sophie Frigolit2 månader sedan

  @NWO ARCHAEOLOGY Jag hoppas att vi hörs igen! Du har erfarenhet jag gärna tar del av om du så tillåter! 🌷

 115. NWO ARCHAEOLOGY

  NWO ARCHAEOLOGY2 månader sedan

  @Sophie Frigolit Jag har läst många böcker från människor som sprungit ur extrema problemsituationer. På något sätt löser man gåtan och de obesvarade frågor som människor lämnar efter sig genom psykologi. Det gäller att komma till freds med livet. Det låter som om att du har en sund särbegåvning. Man skall ifrågasätta, annat är inte klokt. Nej jag jobbar inte för detta forum, SEtoos. Har en kaotisk CV från en tuff lågkonjuktur men med många jobb och utbildningar. Just nu är jag fast i Covid-19 begränsningarna, men har precis öppnat upp en ny branch för mig genom att gå en utbildning för yrket. Varför SEtoos skulle ha intresse av att skriva som mig vet jag inte, men ibland så försvinner mina kommentarer på grund utav någon automatisk direktcensur. Vissa ord, namn och begrepp är förbjudna att använda här. Ha det!

 116. Sophie Frigolit

  Sophie Frigolit2 månader sedan

  @NWO ARCHAEOLOGY Det tycker jag hon ska göra. Skriva bok alltså. Jag brukar inte vara sån här men har sett det hända alltför ofta för att kunna avfärdas som en slump. Jag tror inte riktigt på din historia. Finns alltför många luckor. Och ordvalen blir alltför ojämna , slumpmässigt utvalda. Jag föddes som en riktigt naiv personlighet och hade gärna förblivit en blondinbella. Ignorance is bliss. Dock har jag blivit begåvad med en diagnos som förklarar min avsaknad av att drabbas av masspsykos trots att min intelligens ligger på under medelvärdet . Med andra ord: jag tror att du jobbar för youtube . Jag vet inte ett dugg om vilka de anställer men nu vet jag mer! Ha det gott allihop!

 117. Henrik Persson

  Henrik Persson2 månader sedan

  En gång sade man tattare eller resande.

 118. john lind

  john lind2 månader sedan

  DU MENAR: OM DE HAR GRÄVT SITT HÅL SÅ DJUPT ATT DET INTE FINNS NÅGON MÖJLIGHET ATT KOMMA UPP IGEN? JA! DET ÄR ADIOS MED DEMONKRATIN! INGA BABYLONS ANDEMAKTER KOMMER ATT LÄNGRE HOPPA PÅ BORDET! DU KOMMER ATT UPPLEVA DET I JANUARI, FEBRUARI, MARS 2021! VÄRLDSOMFATTANDE RÄTTEGÅNGAR DÄR FÖRRÄDARNA DÖMS. WOW!

 119. Pete Rollins

  Pete Rollins2 månader sedan

  Det är flera år sedan PK-ISMEN slog i taket!!!!! Utrota detta destruktiva beteende nu!!!!!! 🇸🇪🇸🇪🇸🇪

 120. Daniel Svärd

  Daniel Svärd2 månader sedan

  KOA och PG snackar PK 😁😁😁👍👍👍👍👍

 121. Exakt24

  Exakt242 månader sedan

  ❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett TV-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 39 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

 122. xxl k

  xxl k2 månader sedan

  Alexander Bard Sålde sex till bankirer i Amsterdam Hans specialitet var att vara klädd som en nazist och de som betalade bäst för de tjänsterna var judiska bankirer, berättar Bard

 123. Linus Jönsson

  Linus Jönsson2 månader sedan

  Driver du eller?

 124. Der Auserwählte

  Der Auserwählte2 månader sedan

  Wtf

 125. TorOdensson

  TorOdensson2 månader sedan

  Vilken jävla syn:) Ja herrejävlar 🤣🤣🤣🤣

 126. Inga-Lill Karlsson

  Inga-Lill Karlsson2 månader sedan

  😆🤣