Polisen Daniel: "Dags att erkänna - vi har gjort fel!" - Signerat Magnus Stenlund V.

Visselblåsare i Sverige är sällsynta och gemensamt för de flesta är att de är på väg in i eller har gått i pension. Det gäller inte Daniel Löwenhammar, som är 44 år och aktiv polis i Södertälje.
Daniel är också ovanlig såtillvida att han frivilligt valt att lämna en administrativ chefstjänst för att återvända till fältet och gatan. Där är hans erfarenhet och auktoritet en förebild av stor betydelse för många yngre. Samtidigt berättar Daniel om en organisation som väljer att belöna pappersexercerande och karriärgång på kontoret framför att konfrontera buset, och en kultur där poliser blivit alltför rädda att fatta tuffa beslut, dels för att man då tvingas fylla i fem gånger mer papper än för bara några år sedan, dels för att man då riskerar att stå mycket ensam - ledningen lyssnar på media och på politikerna, och man är livrädda för kritik. Åtalseftergift är regel, många står och tittar på, ibland för att man inte vågar annat, ibland för att man fått order om det. Vår lagstiftning på det här området ger oss faktiskt medlen, men ingen vågar använda dem längre.

Alla vet idag att det är de invandrade som står för 95% av gängbrottsligheten, ändå är man rädd för att kallas rasist om statistiken visar att 9 av 10 som man visiterat är mörkhyade. Frågan är nu om polisledningen menar allvar - och om de ska sluta att ’skicka fler bilar’, det vill säga använda samma recept som gång på gång misslyckats, eller om man vågar be om ursäkt för tidigare felval, kriminologiska tankegångar som bara lett fel - och nu tänka nytt och långsiktigt. Ska man gå till offensiven på allvar är det sådant här man måste våga rensa bort och stå upp emot. Och jo, vi behöver hårdare straff, avskräckning fungerar, särskilt om de svenska rekorddyra fängelserna skulle upphöra att vara serviceinrättningar med högre standard än våra äldreboenden.
📺 Var med och bygg alternativmedias TV-hus!
💰 Prenumerera för 39 kr/månad: www.exakt24.se/stod-exakt24

Kommentarer

 1. Exakt24

  Exakt243 månader sedan

  ❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett TV-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 39 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24/

 2. Vilhelm Warner

  Vilhelm Warner14 dagar sedan

  Bra gjort Daniel, du är ett föredöme som man och polis.

 3. Hasse Johansson

  Hasse Johansson16 dagar sedan

  Mycket bra program från er båda två . Denna polisen skall ha en stor eloge som vågar säga som det är och dessutom är mycket trevlig. Fler som honom & Peter Springare.

 4. Kevin Edfors

  Kevin Edfors20 dagar sedan

  Villken kille polisen är! Det är presis vad Sverige behöver!

 5. bzzbzz123

  bzzbzz123Månad sedan

  älskar när vi gräver i det här, de kommer ta länge innan vi är där men så jävla najs denna kanal:)

 6. jan hallgren

  jan hallgren2 månader sedan

  Akut återvandring -NU !

 7. Matte Matsson

  Matte Matsson2 månader sedan

  I Singapore har dom väl spöstraff. Det hade dom i Malaysia när jag bodde där på 70-talet. T.o.m. i skolan!

 8. smart phone

  smart phone2 månader sedan

  Har han fått sparken än?

 9. King Kong

  King Kong3 månader sedan

  Medierna granskar inte makten, de styr makten. Så stor är rädslan bland de som bestämmer för mediedreven, som många gånger bara är luftballonger. Agendasättande medier försöker ge sken av massiva folkprotester för att sätta press på politikerna, men det speglar många gånger inte alls vad folket tycker, uten endast ledar- och kulturredaktionernas önskemål.

 10. Nalle

  Nalle3 månader sedan

  Kommunismen styr inne hos polisen!

 11. MLB - Sweden the King House

  MLB - Sweden the King House3 månader sedan

  Sött in militär och på detta vis kan vi " STOPPA VÄLDET OCH ATT NI IMOM POLIDEN SKA VARA NÄRVARANDE UNDER 24-TIMMA

 12. sensi .milla

  sensi .milla3 månader sedan

  "offensiv polis" även kallat kriminell polis...

 13. Aina Gregersen

  Aina Gregersen3 månader sedan

  Bare undrar om det er i Sverige som i Norge ? Wallenbergs bank i "hei Sveits" kanskje.... ? Norge har sin egen ...bank ...der Og man må nødvendigvis ofre noen for at slikt ikke skal syntes. monsanto.no/index.php/no/pa-tiltalebenken/274-narkonorge-og-norsk-prosess

 14. Aina Gregersen

  Aina Gregersen3 månader sedan

  Ellers anbefales pocketboka av de to journalistene Ragnar Christensen og Hans Fr. Stenland fra 1976 : "Heroin - Narkotika i Norge" - Hvor allerede Da uten internett og mobiltelefoner politiet i Norge måtte bare gi opp hele narkotikatraffikken. Og ble et transitland for det Meste av det Meste for utenlandsk mafia. Boken starter med en livredd mann som gjemmer seg i et skap i Danmark - deretter taes vi med til krigen mellom Japan og Kina, flydroppsakene i Norge, underjordiske fabrikker , lagring av heroin i stålkonstruksjoner i Nordsjøen med årevis av forskyninger: for og flomme over land (eller grupperinger) i krise . Min anmekning* SÅ noen , som beskrevet i NarkoNorge linken - VIL at politiet ikke skal ha skikkelig lønn : slik at de lettere lar seg korrumpere av business menn! ⚠️ Og at dere hadde Juggemafiaen som leide rom i Riksdagen og hadde full kontroll på saker, sier vel også sitt.

 15. Tony Pasma

  Tony Pasma3 månader sedan

  Foppa. Toffla Sverige snart gråter ni

 16. Vidar Ulvstig

  Vidar Ulvstig3 månader sedan

  nästa polis chef blir en muslim eller,, sen är det kört

 17. Vidar Ulvstig

  Vidar Ulvstig3 månader sedan

  95 % av polisen med utländskt ursprung,, tro fan att det ser ut som det gör.. och värre blir det,, dessa blir svenskarnas fiender i stället för beskyddare

 18. Anders Larsson

  Anders Larsson3 månader sedan

  Verkar som att vi har mycket att lära av USA. Där verkar man ha fått bukt på kriminaliteten om man får tro programledaren.

 19. J M

  J M3 månader sedan

  Om polisen inte döljer fel kollegor gör så hade fler respekterat er. Med det sagt polisen behöver bättre stöd från alla!

 20. Anony Mouse

  Anony Mouse3 månader sedan

  Fortsätt utbilda poliser på Södertörns högskola bara! Roa mig!

 21. Rui Nunes

  Rui Nunes3 månader sedan

  Daniel du är bäst

 22. Håkan Kinnunen

  Håkan Kinnunen3 månader sedan

  På tal om att bli ensam då man konfronterar dom av samhället som vill framstå som toppen och bestämmer och vill framhäva sig som att de vet bäst. Den konfrontstionen är inte speciellt kul. Och då man försöker prata med sin närmaste omgivning så upptäcker man ganska omgående att i princip alla är lika slätstrukna. Och då tappar man hoppet. Och som jag blir allmänt bitter.

 23. David Walker

  David Walker3 månader sedan

  Ta reda på legaliserings effekt i andra länder! Staten måste ta över kontroll av narkotika. Polis kan då ängar tiden åt riktiga brott. Tänk efter politiker!

 24. echiron

  echiron3 månader sedan

  Ett så stort mod som Daniel uppvisar skulle om något premieras med att han får ta över Carin Götblads eller Maria Mikkos bostad i den nu (ö-)kända stiftelsefastigheten "för behövande poliser" i Stockholms innerstad !! Fler sådana poliser av Daniels kaliber, tack!

 25. DANIEL Olsen

  DANIEL Olsen3 månader sedan

  Allt har två sidor.

 26. Treenighet777 Maranata777

  Treenighet777 Maranata7773 månader sedan

  Forskning har en tendens att missbrukas mot folket systematiskt genom att med hjälp av den effektivisera politiken och hela samhällssystemet mot folket istället för att med rätt åtgärder välja att förbättra livsvillkoren på bästa sätt för folket! Man ser till från toppen att polis dansar efter korruptionen, massmedia och rättsväsendet likaså osv. Man har ju t.o.m. Evil Union och andra rika organ på sin sida, för det som sker, sker för att man gemensamt driver på målmedveten världsagenda för ett N W O! Det globalistiska mångfaldsprojektet är det mentala och själsliga Babels Torn bygget! Det är ett förfall och avståndstagande där man aktivt och medvetet vänt Jesus ryggen, och som nation vill dra sina strån till den gemensamma agenda stacken! Kaos före ordning, där många människor kommer dödas för att lättare kunna styra totalitärt över resten av befolkningen på jorden!

 27. kent lindberg

  kent lindberg3 månader sedan

  det som jag har hört i från många,det har med massmedias roll, i hur polisen skrivs ner i massmedia, i stället för att värna om dom poliser vi har,det är skrämmande utväckling,och hör man vad politiker pratar om,så borde det skrämma alla i Sverige.

 28. Mattias Valll

  Mattias Valll3 månader sedan

  Du är bra polis, vi behöver såna som dig 💖

 29. Rolando Anderson

  Rolando Anderson3 månader sedan

  Bra kille! Måste vara jobbigt med äkta polishjärta och bakbundna händer.

 30. Claes Lembrin

  Claes Lembrin3 månader sedan

  Daniel, du rockar. Hoppas att du kan ställa upp igen.

 31. Ylva C.

  Ylva C.3 månader sedan

  Jättebra bli vår nya rikspolisschef

 32. Roffe

  Roffe4 månader sedan

  Vänligen se Bengt Dahlöfs video och tillryggalägg den sista pusselbiten om vad som sker i världen setoos.info/name/0q-zy6N7Y5SiYpY/video Finns även på Vimeo - om den tas bort från denna plattform vimeo.com/417964708

 33. Stefan Sjöberg

  Stefan Sjöberg4 månader sedan

  setoos.info/name/0ZizuZtkdXefonQ/video

 34. Jimmy_dah_boii_69 Holmberg hans Jimmy

  Jimmy_dah_boii_69 Holmberg hans Jimmy4 månader sedan

  Får en polis vara Sverige demokrat

 35. 90Bartek90

  90Bartek904 månader sedan

  💪💪💪❤️

 36. margit mattsson

  margit mattsson4 månader sedan

  Sätt sekreterare på innetjänster.Vi behöver ER POLISER Mer än NÅGONSIN!!Samnt en ny regering!

 37. smulansimrishamn

  smulansimrishamn4 månader sedan

  Offensiv polis 👮‍♀️ 🤣🤣🤣🤣🤣 uppmanar till att skjuta

 38. Hitemdown

  Hitemdown4 månader sedan

  Hells angels Bandidos Red and white plus alla rasist gäng han vill inte nämna de eller när han säger 95% invandrare som e gäng medlemmar

 39. Irene Alomar

  Irene Alomar4 månader sedan

  Det känns verkligen skönt!

 40. sdmldmf dserwrewr

  sdmldmf dserwrewr4 månader sedan

  Lösningen på Sveriges problem är inte att vi ska bli en polisstat. Jag vill absolut inte leva i ett rättsosäkert samhälle där staten ska kontrollera och övervaka oss. Problemet är invandrarna, inte bristen på 1984. Lösningen är återvandring, inte polisstat.

 41. Peter The Large

  Peter The Large4 månader sedan

  Tnx Daniel..

 42. Robert Jonsson

  Robert Jonsson4 månader sedan

  Daniel är en jäkla bra polis

 43. Jonas

  Jonas4 månader sedan

  Jag ger denna Polisman en golden buzzer. Tack för att du säger sanningen, hoppas dina kollegor kan lära sig göra detsamma.

 44. magnus wettermark

  magnus wettermark4 månader sedan

  SANNINGEN i pk sverige !

 45. Peter Håkansson

  Peter Håkansson4 månader sedan

  HOPPAS HAN KAN HÅLLA SIG TILL ÄMNET

 46. Jimmy Håkansson

  Jimmy Håkansson4 månader sedan

  Hur jävla svårt kan det va att ge polisen högupplösta kameror som filmar och tar upp ljud exempelvis vid ett gripande och i slutet av dagen ger man över filmerna till en åklagare eller den administrativa avdelningen för arkivering eller vidare utredning . Inga papper måste då fyllas i och på köpet får man riktigt tung bevisbörda. Den missar ju inget och kan återberätta händelsen 100 gånger om framför rätten eller om polisen blir anmäld så kan den både fria och fälla .

 47. Baba O'Really

  Baba O'Really4 månader sedan

  Kejsarens ny kläder, bästa sagan.

 48. MrSaxonsaxon

  MrSaxonsaxon4 månader sedan

  Står inte på för ens gängen börja skjuta poliser.

 49. Auktioneronline se

  Auktioneronline se4 månader sedan

  Auktioneronline.se

 50. Tomas Engström

  Tomas Engström4 månader sedan

  Är det så illa? Äldre har det ju bättre än många just nu som inte har rätt till och får inte hjälp över huvudtaget trots att de betalar skatt!

 51. Lynyrd Skynyrd ́77

  Lynyrd Skynyrd ́774 månader sedan

  Amazin. En polis med ryggrad ! awesome !!

 52. Draxthos

  Draxthos4 månader sedan

  Min karate kompis :)

 53. chutoduro

  chutoduro4 månader sedan

  58K visningar/ 2,5K likes Fake news

 54. PerfectNature

  PerfectNature4 månader sedan

  Den här intervjun är viktig. Hoppas fler poliser vågar bryta pk-trenden och säga som det är

 55. Sofie

  Sofie4 månader sedan

  Sådärja! Nu har jag klickat på ogilla-knappen. För att jag ogillar okynnet med att släppa klipp som bara kan reageras på i max en dag. Jag känner mig utnyttjad. Varför i helvete ska jag ens titta på det här, reagera och kommentera - om ingen ens återkopplar på min reaktion? Skit på er. Tack för mig!

 56. Enrique Torrente del Valle

  Enrique Torrente del Valle4 månader sedan

  Undrar vem som har det yttersta ansvaret för att den där 12-åriga tjejen som blivit våldtagen inte fått sitt ärende hanterat med ett vanligt förhör av den misstänkta efter 6 månader!!! Tack till Joakim Lamotte som gjorde ett reportage om detta och först då fick svetsar-sociopaten Löfven och hans lilla husneger justitieministern att skrävla i PK-media att “så här kan vi inte ha det”. Hängning eller arkebusering för dessa landsförrädare!!! Inbördeskriget är annalkande.

 57. Enrique Torrente del Valle

  Enrique Torrente del Valle4 månader sedan

  Poliser med AK5 och banka skiten ur huliganer, det är riktig polis i stället för den där förbannade pizza-patrullen och BLM-knäande tönten. Hade en från Beisbollpatrullen som chef på 80-talet, en fantastisk kille som borde lära upp dagens poliser till att sluta vara förbannade mesproppar!!!

 58. Enrique Torrente del Valle

  Enrique Torrente del Valle4 månader sedan

  Om man aspirerar på titeln Homo Sapiens så må man klara att skilja agnarna från vetet; något som PK-pöbeln visat med sin binära hjärnkapacitet. Ett lysande exempel på att flyktingmottagning KAN vara berikande för landet: setoos.info/cloud/8kf0zcrJkz7muZg2C_J-XQ

 59. tommy hillman

  tommy hillman4 månader sedan

  ni är super dåliga

 60. Sophie Frigolit

  Sophie Frigolit4 månader sedan

  Från fågelperspektiv kan jag förstå varför de här killarna ni pratar om - visar förakt för Sverige och vårt ” system”. När inte vi svenskar respekterar varandra och medvetet gör illa varandra - hur kan man då tro att de som kommer hit från samhällen som sätter familjen som sitt prio ett, kan respektera vårt omoraliska samhälle som bygger på värdeord snarare än goda handlingar? De pissar på oss. Men det var faktiskt VI som började pissa på varandra , innan de ens kommit.

 61. Sophie Frigolit

  Sophie Frigolit4 månader sedan

  Stopp - är du frisk ?! 🤣

 62. linuxmint92

  linuxmint924 månader sedan

  99.9% är utlänktsfödda

 63. maurizio sant

  maurizio sant4 månader sedan

  7k har låtit Multikulti göra allt rätt.

 64. DemonCisco

  DemonCisco4 månader sedan

  Statsmaktens och Polisens 'våldsmonopol' är ett falsarium och en bluff, detta handlar bara om att göra medborgaren till en avväpnad och lätthanterlig slav. Det Sverige behöver är ett 2:nd Amendment som ger den laglydiga medborgaren rätten att bära vapen för sitt eget försvar. Den effektivaste brottsbekämpningen börjar ute vid varje enskild medborgare och våldsbrott stoppas alltid effektivast om det presumtiva offret kan försvara sig. Om detta sen blir legio och det normala tillståndet i ett samhälle så försvinner den grova våldsbrottsligheten som en naturlig följd av medborgarens möjlighet till självförsvar. Effektiv brottsbekämpning börjar alltid hos det presumtiva offret..

 65. olfan92

  olfan924 månader sedan

  Jag är helsvensk och blivit trakasserad o behandlad som skit av polisen. häktad flera gånger o släppt igen på polisens walk of shame. trakasserad pga min klädstil flera gånger. dom planterade en jacka hos mig o satt dit mig för inbrott. dömdes i rätten för det utan bevis. både tingsrätt o polis är det mest korrupta fanskap jag varit med om ni är fan skyldig mig skadestånd!

 66. Peter Fredrikson

  Peter Fredrikson4 månader sedan

  Finns många inkompetenta poliser i USA, lätt att hitta en hel del bara på SEtoos. Vanliga poliser som grovt trakasserar vanliga medborgare som inte är brottslingar. Det nämner man inte i denna diskussion. Istället målas USA upp som idealiskt. Givetvis skall brottslingar sättas åt, gängkriminalitet osv. Men att kopiera USA är inte lösningen.

 67. Olle Nilsson

  Olle Nilsson4 månader sedan

  du blev degraderar grabben

 68. Simon Opazo

  Simon Opazo4 månader sedan

  Intressant intervju. Exemplen Dubai och Singapore är dock inte hållbara bevis för att hårdare straff och lägre standard på fängelser skulle fungera avskräckande i en svensk kontext. Det finns alldeles för många skillnader mot svensk kultur, statsskick, religion, ekonomi och annat som inte gör våra förutsättningar jämförbara med nämnda exempel. Jag tror att den avskräckande effekten hade varit mycket liten här hemma i förhållande till den förhärdande effekten på "våra" kriminella. Tyvärr är gangsterkulturen så pass inbiten i Sverige idag.

 69. Lars Salmio

  Lars Salmio4 månader sedan

  Äntligen en polis vågar stå upp och tala ut om hur dom blir hindrade i sitt arbete av en inkompetent polisledning . Stå på dig Daniel det behövs fler som du inom polisen.

 70. The Openminded Skeptic

  The Openminded Skeptic4 månader sedan

  Hur dåligt det än fungerar nu så fungerar det sämre med hårdare tag. Tvekar ni om det har ni antagligen inte besökt andra länder. Hämd är dumhet när den kommer från en institution och den låtsasvård som beskrivs idag måste bli äkta om vi ska göra en skillnad för samhället. Kostnaden är "skitesamma" om det riktas om och dessutom en riktigt bra investering i det långa loppet. Svensken måste sluta tänka i känslostyrda visioner och göra vad som matematiskt fungerar. Fd kund

 71. zamurix

  zamurix4 månader sedan

  Kolla inte på detta. Det här är en vinklad ”nyhetssajt” skapad av Erik Almqvist (järnrörsskandalen). Dessa personer som medverkar har inte journalistutbildning.

 72. Simon

  Simon4 månader sedan

  Vem är du att säga vad vi skall konsumera och vad fan gör du i Sverige?

 73. RemoteAbductionArm

  RemoteAbductionArm4 månader sedan

  "Det finns uppgifter som jag hört" Inte vidare bra argument. Om det man vill ärr att föra en saklig debatt. Jag tycker personligen också att vi måste göra något åt immigrationen, men att kalla in gubbar som är frustrerade och närmast i affekt för att de ska säga att de vill ha mindre brott. Det är ju inte ett argument. Påpeka fakta.! Gubbar som är frustrerade och närmast i affekt för att de ska säga att de vill ha mindre brott har funnits i alla tider och hos alla folk.

 74. Gorham

  Gorham4 månader sedan

  Så starkt!

 75. magnus andersson

  magnus andersson4 månader sedan

  exakt samma sak händer inom militären. Mer och mer regler. Snart ska vi ha utbildning på hur man andvänder kniv å gaffel.

 76. 0men9

  0men94 månader sedan

  Alla organisationer och företag har en seg löneutveckling om man stannar i yrket. I synnerhet stora organisationer. ÄVEN privata företag. Vill man aktivt höja sin lön så måste man tyvärr byta arbetsgivare var 3-6 år. Det knepiga uppstår när det bara finns en arbetsgivare. Men just Som statsanställd finns dock möjligheten att behålla lönenivån om man börjar på jobb med lägre lönenivå.

 77. Gunnar Magnusson

  Gunnar Magnusson4 månader sedan

  Fortsätt med program om svensk polis och svenskt rättsvösende! Och polisen Daniel skulle man följa! Jag för min del har inte sett en polis på fem år! (Stockholm!) Inte ett hårstrå på honom borde böjas!

 78. lars66666

  lars666665 månader sedan

  Tumma på inlägget, viktigt

 79. lars66666

  lars666665 månader sedan

  Om en polis inte har anmälningar på sej, har denne inte gjort mkt, sjukt hur det blivit när man ska akta ryggen för kollegor.

 80. Fredrik Carlsson

  Fredrik Carlsson5 månader sedan

  Tack Daniel för ditt mod! Befriande att höra dina sunda åsiker.

 81. al-Joumeyli Music

  al-Joumeyli Music5 månader sedan

  Men det är okay att skrämma muslimska kvinnor genom att förbjuda dem från att bära på sina slöjor när ni stormar deras lägenheter va? Din äckliga islamofob med befogenheter. Ni beter er hotfullt och gör en show bara för att gripa en i familjen som om deras respekterade mödrar hade något med saken att göra. Ni springer iväg som fega råttor när jag har försökt dra in er i mosken vid två tillfällen. Må Gud förbanna er rasister och antimuslimer med befogenheter.

 82. Petter !

  Petter !5 månader sedan

  Finland har tjänstemannaansvar och det fungerar bra, dax för Sverige att införa det snarast!

 83. Fredrik Radsby

  Fredrik Radsby5 månader sedan

  Verkligheten tränger igenom pk träskets massmediala lögn likt gräs genom asvalt.. Ett tecken på tillfrisknande.. Men långt kvar..

 84. Andreas Larsson

  Andreas Larsson5 månader sedan

  Tack Daniel!

 85. maria ekman

  maria ekman5 månader sedan

  Varför täcka förskjutningar, alls? E det inte bra, att dom eliminerar sig själva..oftast?

 86. maria ekman

  maria ekman5 månader sedan

  Snygg bakgrund, i studion, måste jag säga...Även om Göteborgare..Smakfullt..å effektfullt.

 87. maria ekman

  maria ekman5 månader sedan

  Även möblerna..Gediget.

 88. maria ekman

  maria ekman5 månader sedan

  Tack till polisen, för det ni försöker göra.

 89. Bo Sweden

  Bo Sweden5 månader sedan

  Så ser en riktig polis ut! Så tänker en riktig polis!

 90. Lars Jansson

  Lars Jansson5 månader sedan

  Varför måste alla påverkande beslut komma uppifrån och ned i leden? Varför kan det inte inom kåren (då det sagts finnas stöd för det) lobbas emot de egna befälen som i sin tur får ta kraven uppåt. Det är ju ändå i slutänden ni som får ta alla konsekvenserna av dåliga beslut. Bra att några få säger som det egentligen är men skillnad gör man med enhet, inte i enskildhet.

 91. Mats Karlsson

  Mats Karlsson5 månader sedan

  Det var ta mig fan det bästa jag hört på länge, all heder & stöd till Daniel

 92. MegaMan

  MegaMan5 månader sedan

  Haha, här blir man alltså censurerad (hastigt) om man bryter mot partilinjen och följer upp intervjun punkt för punkt med fakta som motstrider sig vad herr Daniel hävdar? Pinsamt ecochamber.

 93. hfdkefds

  hfdkefds5 månader sedan

  Det här händer när folk förlitar sig på känslor och inte fakta! Tacka rövfen och vänstern över att Sverige kommer ha ett helvette de kommande 50 åren

 94. Mårten Israelsson

  Mårten Israelsson5 månader sedan

  Tack

 95. Assar B

  Assar B5 månader sedan

  BRÅ är ett skämt. Lägg ned skiten!

 96. Micke The Man

  Micke The Man5 månader sedan

  Tur att du finns Daniel!! Annars hade Sverige varit vilda västern

 97. Matt

  Matt5 månader sedan

  Rolex Stainless Steel Submariner

 98. Amy Aurora

  Amy Aurora5 månader sedan

  Härligt att se en som vågar prata sanningen! Alla som jobbar i systemet borde kliva fram och sluta göra som deras pskyopatiska chefer säger. Det gäller alla myndigheter och statliga instanser. Jag har fått många inblickar av de som arbetar där och många som valt att sluta för att de pallar inte. Frågan är vilka som är kvar när alla godhjärtade ger upp!? Snälla alla ni som jobbar, använd er röst! Säg ifrån och säg nej, rätt är rätt även om ingen gör det och fel är fel även om alla för det - sanningen är det enda som bör presenteras! Alla som fortsätter föda statens sjuka regler och feeda agendan med divide and conquer är en del av och fullständigt delaktiga i problemet!

 99. The Swedish Knights

  The Swedish Knights5 månader sedan

  Mycket bra flera poliser som han ska träda fram. !!!

 100. Oliver Haraldsson

  Oliver Haraldsson5 månader sedan

  The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing...

 101. T. Macswed

  T. Macswed5 månader sedan

  Stoppa denna jävla korruption som finns hos alla stats o kommunalt anställda tjänstemän. Det är förjävligt att de håller varandra om ryggen bara för att få det bättre än andra som kan sprka sig blodiga för att försöka ta sig någonstans högre än var de är. Nej det är högdjurens vänner som får de bästa tjänsterna. Tyvärr så är det precis lika jävligt inom det privata näringslivet. FY FAAN !

 102. Johan

  Johan5 månader sedan

  Mycket bra intervju!

 103. Johan

  Johan5 månader sedan

  Tack!