Swebbtv nedstängt och yttrandefriheten under attack - PG möter Mikael Willgert

Dagen före julafton raderades helt plötsligt den oberoende tv-kanalen Swebbtv från SEtoos.
I detta avsnitt av ”PG möter” intervjuas Mikael Willgert, chefredaktör och ansvarig utgivare för Swebbtv, om de olika turerna i ärendet och den alltmer tilltagande nätcensuren från de amerikanska it-jättarna.
Vilket ansvar har den svenska regeringen för utvecklingen, vad kan de politiska partierna göra för att värna pressfriheten och yttrandefriheten, och hur bör de alternativmediala aktörerna samverka för att möta det överhängande censurhotet?
Swebbtv:s nya videoplattform kan nås här:
www.swebbtv.se
#SwebbTV
📺 Var med och bygg alternativmedias tv-hus!
✅ Prenumerera för 39 kr/månad:
www.exakt24.se/stod-exakt24

Kommentarer

 1. Exakt24

  Exakt24Månad sedan

  ❤️ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett TV-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 39 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

 2. Eva-Mai Mineur

  Eva-Mai MineurMånad sedan

  Absolut!

 3. arnarne

  arnarneMånad sedan

  Ni måste göra det lättare att betala om Ni vill ha in pengar! Det är inte bra att man måste ha sitt bankkort öppet för att kunna betala gnm. en månadsvis dragning. Det är inte många som vill ha det pga. säkerhetsrisken. Varför kan man tex. inte betala via autogiro? Jag betalade men det var alldeles för mkt. krångel. Ni är mkt. bra med era program. Bli bra på att få in pengar också.

 4. Peter J

  Peter JMånad sedan

  @kurt karlssonjag nej, där finns ingen info om hur man betalar via den länken. Ni måste bli bättre på att marknadsföra er och skapa intäkter. Redan när presentatören uppmanar till att bli medlem borde länk presenteras med enkla instruktioner.

 5. Jevv Scunn

  Jevv ScunnMånad sedan

  Mikael... G00GLE/AIphabet...Är Inga Privata Bolag...Dom är Kulissföretag för Underrättelsetjänsterna NSA/ClA.. G00GLE...GMail..Molntjänster..Sociala medierna Startades av Dessa för att Övervaka Kommunikationen/informationsflödet i Realtid på webben (Echelon 2.0)...bla för som Du sade Industrispionage... ClA hade ett pågående projekt som hette "Lifelog" för övervakning av Privat personer...Det avslutades Dock samma vecka som Facebook lanserades. Andra orsaker är också att Styra ock Kontrollera dessa Flöden..Via Censur och Manipulering av Sökresultat... Det mest Djävulska detta används för är att i Realtid " WarGame'a"...Det Globala uppvaknande åt Eliten...För att Förhindra att Det Når en Gräns Dom inte kan hantera...

 6. kurt karlssonjag

  kurt karlssonjagMånad sedan

  Å

 7. Jimmy Lundberg

  Jimmy Lundberg8 dagar sedan

  Man tystar inte någon man inte är hotad av... Agenda 2030 och The Great Reset och EU's nya lagar som reglerar vad som får uttryckas/finnas på sociala medier, samt, vilka medier som är "ackrediterade" att sprida "sanning" faller väl in i varandra.

 8. 80siix

  80siix9 dagar sedan

  Läskigt att dem stänger ner såna här kanaler, det bör ju öppna folks ögon. Fast dem flesta kommer ju aldrig få veta

 9. 80siix

  80siix9 dagar sedan

  0:36 fåtöljerna ser sköna ut grabbar. haha

 10. Max Jarno

  Max Jarno14 dagar sedan

  Nu har de(staten) börjat jakten på de forskare som kritiserar Coronastrategin...

 11. bitsmart

  bitsmart26 dagar sedan

  FOLK!!! stäng tv starta tänkandet!!! regering driver och escalerar politken av räddsla och psykos - med corona pandemin!!!

 12. Peter Rosqvist

  Peter RosqvistMånad sedan

  Se bara på Peter Jezewski, frontman i gamla hederliga bandet The Boppers, som höll på att bli stoppad på ett enmansgig på Astrid Lindgrens barnsjukhus för några månader sedan. Hans manager blev " dragen" lite åt sidan av en sjuksköterska som frågade om Jezewski " fortfarande delade samma åsikter som SD"?!?!?!? Efter försäkran att " så var inte fallet " tilläts Jezewski att framträda. Peter Jezewski har gigat för SD vid ett enstaka tillfälle vilket tydligen ligger honom i fatet. Å andra sidan så hade sjukhuspersonen i fråga ingen som helst rätt att ifrågasätta Peter Jezewski. Så nu måste kulturhantverkare vara pk-folk. Vad är detta för trams-och tyckerier? Yttrandefrihetens kanter börjar bli ordentligt skavda! USCH OCH FY!!!!

 13. Kom igen

  Kom igenMånad sedan

  Tänk om alla människor i Sverige ser denna videon. Sprid och dela hörni!

 14. jan hallgren

  jan hallgrenMånad sedan

  Löfven Lövin Lööv = Landsförrädare!

 15. Anna Johansson

  Anna JohanssonMånad sedan

  För varje krona man ger er tvingar man staten att ge er två kronor till. Detta lär gälla alla medier. Inte undra på att Sverige har världens högsta skatter men pengar fattas ändå.

 16. Monica Lindberg

  Monica LindbergMånad sedan

  hoppas du kommer tillbaka mikael willgert hälsning från hans lindberg

 17. SwebbTV Officiell Kanal

  SwebbTV Officiell KanalMånad sedan

  VI ÄR TILLBAKA NU!!

 18. Dan Norén

  Dan NorénMånad sedan

  Jag har tagit bort Google Chrome och använder annan webbläsare. SEtoos kan man tydligen inte ta bort från datorn. Tänker både två och tre gånger innan jag använder Google. Det dom gör är hårresande och det lär få konsekvenser.

 19. Dan Norén

  Dan NorénMånad sedan

  Google, FB, SEtoos mm lever på att ta reda på hur folk tänker, vet, vill , önskar, mm samt kunna påverka.

 20. Goggo Bus

  Goggo BusMånad sedan

  DN är MSM och vill såklart rensa ut alternativmedia. De är ekonomiska konkurenter. Detta är kapitalistisk liberalism. Ganska självklart.

 21. KingMbeki

  KingMbekiMånad sedan

  AfS2022!

 22. Petrit Latifi

  Petrit LatifiMånad sedan

  Stolt prenumerant hos både Exakt24 och Swebbtv! Har donerat till båda kanaler i flera år! Registrera dig på Swebbtv på deras egen kanal: swebbtv.se/ Vi som vill rädda Sverige från kollaps behöver inte SEtoos!

 23. Mathias Thorell

  Mathias ThorellMånad sedan

  Vadå vänstern? Skulle ”vänstern” helt plötsligt vara de som bestämmer inom media? Samt ha makten politiskt. Det är en sak att tycka att de som jobbar på SVT eller SR är vänster men att d e skulle ha inflytande i de stora globala bolagen känns konstigt. Snarare är det väl tvärtom skulle jag säga. Sedan vill jag säga att censur är helt fel. Jag vill ju veta vad ni knäppgökar håller på med. Det är alltid underhållande.

 24. Ikaros Tass

  Ikaros TassMånad sedan

  Jag saknar er Swebbtv, hoppas ni kommer tillbaka snart igen! Tack till Exakt24 som tar upp den här sinnessjuka nedstängningen i er kanal. ⭐

 25. Billy Butt

  Billy ButtMånad sedan

  Protonmail

 26. sebastian thisted

  sebastian thistedMånad sedan

  Vad synd att SwebbTV blev blockerade från youtube. Det var inte rätt. Så varför blockerar SwebbTV då mig på Facebook när jag visar några av de misstag som Lars Bern och Svensk WebbTV gör i min video? setoos.info/name/zqKYzGqbe3SJaaY/video

 27. Bosse Raven

  Bosse RavenMånad sedan

  Vänsterslödder har aldrig respekterat oliktänkande, utan har mest önskat placera en kula i nacken på dem.

 28. Fredrik Lemón

  Fredrik LemónMånad sedan

  Detta är bara ytterligare ett steget emot att ta bort yttrandefriheten. PK-maffian har länge effektivt tystat oliktänkande och inom en vecka kommer sannolikt den nya "pandemilagen" att träda i kraft. En lag som jag tror inte är en tillfällig lag utan sannolikt kommer att permanentas och sedan kommer ytterligare en rad Odemokratiska lagar att stiftas. Vart är alla som för 2 år sedan pratade om Odemokratiska partier i riksdagen, vart är ni nu när detta sker? Vi måste börja prata om denna lag och skiftningen i samhället och istället stå upp för och värna vår demokrati. Läs om förslaget här www.regeringen.se/pressmeddelanden/2021/01/tillfallig-pandemilag-ger-fler-befogenheter-for-atgarder-om-smittskydd/

 29. LumocolorARTnr1319

  LumocolorARTnr1319Månad sedan

  Klockren reklam i början hahaha

 30. Dan Fors

  Dan ForsMånad sedan

  Är dom verkligen bekväma de där fåtöljerna? Att sitta med axlarna uppkörda i öronhöjd ser inte ergonomiskt ut.

 31. Danne Svanström

  Danne SvanströmMånad sedan

  Bra kanal. Fortsätt med detta och ställ annan kukmedia mot väggen. Bjud gärna in övrig fakemedia och be dem börja snacka ärligt vad dem tycker om att ljuga för ett helt land.

 32. Danne Svanström

  Danne SvanströmMånad sedan

  Sverige är kört.. Lövén och regeringen har pajjat allt. Ingenting tekniskt fungerar, företag klarar inte av utländsk konkurrens, välfärden är kass, invandringen har tagit över fullständigt och snor alla pengar som våra pensionärer borde få. Och allt annat.. Jag kommer inte på nånting bra här längre faktiskt, förutom vår fina natur på landsbygden. ...men dit har man inte råd att köra längre..

 33. Solomon's nyckel

  Solomon's nyckelMånad sedan

  Vi är ett lag! 💪😍👊

 34. L W

  L WMånad sedan

  Hmm? Det är alltså välbeställd överklass som deltar i SwebbTV?? Tror vi då att klassutjämning har hög prioritet? Eller tror vi på tomten? Hört talas om hästen från Troja? Den tror jag på! Absolut!

 35. Anders Svensk

  Anders SvenskMånad sedan

  De högutbildade driver alternativa nyhetskanaler och rapporterar sanningen medan.....ja, fyll i resten själv. Pöbeln censurer och ställer till det för Sverige...

 36. alexander lundvall

  alexander lundvallMånad sedan

  Alternativmedia = Investor-ägd media

 37. Poul Ib Jensen

  Poul Ib JensenMånad sedan

  Italian doctor fra Lodi Head of A&E: Stefano Paglia er blevet straffet for at oplyse patienter om at eneste formål med denne vaccine er at den aktiverer den ny version af corona i kroppen: en invitationsport til den nyeste Så hvis I vil undgå sygdommen må I holde fingrene fra denne "GAVE" fra B.Gates og Pflitzer+Modern Pharmacy (alle videos om det er blevet fjernet og dr. Paglia skal betale for sin ugerning)

 38. Poul Ib Jensen

  Poul Ib JensenMånad sedan

  Sådan svenske brødre - inteligente, oplyste mennesker som er klar over at korrupte, løgnagtige presse er ansvarlig for magtmisbrugt i hver af vore lande. Danskere sover og lader disse magtmisbrugere gøre deres ugerninger uhindret. Her er kun enkelte som kan gennemskue disse svindlere.. jeg tror at vi skal gå i denne krig sammen:)

 39. max gawehn

  max gawehnMånad sedan

  I Löven har man personifierat en relikaktig galjonsfigur som mumieuppväckt ansikte av gångna sossetiders landsfaders garnityr...

 40. Berth Ljunggren

  Berth LjunggrenMånad sedan

  SEtoos suger ju när det gäller att informera om vad som bryter mot reglerna, som tycks vara väldans tveksamma. Google mfl är alldeles för stora idag och kan i stort sett göra vad dom vill.

 41. Lynxit

  LynxitMånad sedan

  swebbtv.se/videos/recently-added?a-state=42

 42. bitsmart

  bitsmartMånad sedan

  FÖR HÖGA SKATTER ...!? gab.com/system/media_attachments/files/061/215/187/original/e4f173525365c234.jpg

 43. ähvettefan

  ähvettefanMånad sedan

  Det är bara en tidsfråga innan Exakt24 också stängs ned.

 44. nn nn

  nn nnMånad sedan

  Citat av Vilhelm Moberg, läs och begrunda ...Detta skrev han i Dagens Nyheter den 14:de december 1965. ”I en demokratur råder allmänna och fria val, åsiktsfrihet råder formellt men politiken och massmedia domineras av ett etablissemang som anser att bara vissa meningsyttringar skall släppas fram. Konsekvensen blir att medborgarna lever i en föreställning att de förmedlas en objektiv och allsidig bild av verkligheten. Åsiktsförtrycket är väl dolt, den fria debatten stryps. Dock skall tilläggas att det i definitionen för demokratur finns med det faktum att majoriteten av människorna i detta samhällstillstånd själva inte uppfattar att de lever i en demokratur." Notera särskilt: "Den fria debatten stryps". Tänker då på SwebbTV ...

 45. MrRogerpettersson

  MrRogerpetterssonMånad sedan

  Ser fruktansvärt obekvämt ut,, ni behöver en soffa :)

 46. Fight back! Keep Sweden FREE!

  Fight back! Keep Sweden FREE!Månad sedan

  resistance.bloggaren.net/Dags-att-protestera-mot-pandemilagen/

 47. Jason

  JasonMånad sedan

  Ta efter Alex Jones, Banned.Video

 48. Henrietta Warodell

  Henrietta WarodellMånad sedan

  Jag fortsätter att följa! Så grymt klok, saklig och påläst 🙌🏼❤️

 49. Susan Ståhl

  Susan StåhlMånad sedan

  Jag kommer att hjälpa er beta -swebbtv - 24 , med 39:-/per mån 3x 39,00= 117,00. varje tredjemånad, den 28 / 01 datumet , 28 juni, 28 sept, 28 Dec. MVH Susan Ståhl.

 50. Exakt24

  Exakt24Månad sedan

  Tack!

 51. Detskalldaltas

  DetskalldaltasMånad sedan

  JA,Ja Jo jo men Östling har 50 miljoner! Jag har 11.000kr i månaden!

 52. Kenneth Grönlunf

  Kenneth GrönlunfMånad sedan

  setoos.info/name/z6SnqnOCY4GGdGc/video

 53. Fredrik Larsson

  Fredrik LarssonMånad sedan

  Det fanns en tid när jag bildade mig genom att lyssna på radions P1. Men när det BORDE ha blivit ett helt fritt mediaklimat - efter murens fall och slutet på behovet att vara för eller emot Sovjetimperiet - så hände raka motsatsen. Man kan verkligen undra varför. Men det enda att konstatera, är att våra politiker och i synnerhet partiorganisationerna, lyckats att bakom kulisserna avliva det förmedlande uppdrag som funnits i förhållande till Svenska Folket. Istället har vi fått den ytterst otäcka situation där medierna är megafoner, var och en för sitt nätverk. We get views instead of news. Om det kan man tycka vad man vill, men allsidig views-förmedling är inte helt fel. Men det är riktigt farligt när de Views som står den regerande och administrande makten närmast, PÅSTÅR SIG förmedla News. DN gjorde ju den intressanta expeditionen ut i träskmarkerna, där dåvarande chefredaktören hävdade att det var viktigare att driva sin socialliberala och multikulturella agenda än att skriva det som var sant. Han tvekade inte att säga det, men givetvis var det för magstarkt. Men GÖR det, men man pratar inte om det. Det är högst intressant att ha följt Swebb-TV under såpass lång tid, att konstatera att i synnerhet Micke Willgert är en utmärkt intervjuare. Allt är vänligt, hyggligt, sakligt, lugnt och så får folk tala till punkt. Det är så långt från extremism eller aktivism man kan komma. Det är en blandning av News och Views som de inte sticker under stol med, och som kan tas med ovanligt lite salt för att vara under Svenska förhållanden. Och detta stänger man ner. Dessvärre tror jag att det är just Swebb-TV och andra som måste föra fram den kritiska hållningen till det övervaknings- och AI-samhälle som håller på att växa fram. Det som skrämmer mig på allvar är att vi har en regering som i stort sett springer benen av sig för att avskaffa den personliga integriteten. EU är tyvärr högst aktiv i den processen, och frågan är hur vi ska kunna backa ur EU. Var finns oppositionen? Var finns högerpartierna? Var finns ett samlat NEJ? Swebb-TV är en kanal som talar vänligt och oftast klokt. Det är bara att tacka.

 54. Kim Wedefelt

  Kim WedefeltMånad sedan

  Saken är ju den att flyttar man hela tiden gränserna hamnar man i Nazityskland , i en godtyckligt totalitär stat !! Skytte mot rörligt mål kan vara kul , men jävlar i mig inte i legala sammanhang !! Man stöter på detta omoraliska beteénde nuförtiden, på allt fler platser i verkligheten. Inte sällan ihop med en attityd av "Det har jag ALDRIG sagt" En liten detalj ....jag fick lära mig på mellanstadiet att för att hålla isär medier vilka pratar med andar och media vilka vi har i form av tidningar , tv å radio , så separerar man pluralen i svenska å engelska , medium i singular i båda fallen, emedan medier i plural relatérar till de vilka talar men andar , medans media är det ni talar om . Det ter sig för mig som så synnerligen amatörmässigt när man inte kan hantera namnet på den verksamhet man själv är aktiv i......bättring grabbar !!

 55. Ted Frisk

  Ted FriskMånad sedan

  Thank you for your clarity and honesty, Mr Michael we all stand up for you, one of many cannels that the people trust

 56. Signore Carpe Diem

  Signore Carpe DiemMånad sedan

  Allt blir fel om tror på allt man hör, allt man ser, sedan köper det. Ett bra verktyg med åren är att använda intuitionen eller den sk. magkänsland. Det effektivaste verktyget att informera folket. Informera med sanningen. Sanningen det effektivaste verktyget.

 57. poffa2

  poffa2Månad sedan

  Om man nu stänger ner media som kritiserar makthavare i politiken så kommer förmodligen dom som censurerar att gå ur tiden.

 58. Walden

  WaldenMånad sedan

  Jag gillar era insikter och åsikter. Men se gärna över era kroppar för sann övertygelse speglas även i dem. Sen har jag en sjuk ovana att alltid kolla hur dyrt armbandsuret verkar vara. Jag befriades från mitt armbandsur på Cuba då jag firade min 50 års dag där med min son. Hoppas jag inte är för spekulativ nu för det ni gör är både modigt och behjärtansvärt.

 59. xxl k

  xxl kMånad sedan

  Titta på ”VIKTIGT: TRÅKIGA NYHETER FÖR ALLA SOM LEVER NÄSTA ÅR!” på SEtoos setoos.info/name/qq3DqqNii3KBnYg/video

 60. xxl k

  xxl kMånad sedan

  Bankeliten visar att tydligare vem som bestämmer världens politik. www.friatider.se/eu-mote-lat-surfhistorik-avgora-kreditvardighet

 61. Dieter Volke

  Dieter VolkeMånad sedan

  Catherine Austin Fitts Full Interview Planet Lockdown how Covid19 a tool to implement NWO and Great reset super totalitarian super state! setoos.info/name/snzNrpRom2hopoA/video

 62. xxl k

  xxl kMånad sedan

  Titta på ”VARNING FÖR DET SOM PLANERAS FÖR 2021?” på SEtoos setoos.info/name/mZi5rnNnaYOGdXQ/video

 63. ZconnyZ

  ZconnyZMånad sedan

  Väldigt intressant och skrämmande. Men byt ut fåtöljerna. Ser ju inte klokt ut

 64. mepe75

  mepe75Månad sedan

  Ska bli intressant att se om en privat plattform som stör msm/regering Tillslut blir bortkopplad från själva Internet eller oxå får virus 😉

 65. jamesbonde007

  jamesbonde007Månad sedan

  Om vi bytt ut Löfven till Mikael Wilgert hade vi haft ett land som fungerat.

 66. lou reed

  lou reedMånad sedan

  Hatten av för Mikael Willgert. Han var ny för mej. Mycket saklig och balanserad och insatt. Det var en fröjd att lyssna både på honom och intervjuaren. Vilken skillnad mot allt gap och skrik man upplever i gammelmedia. Hoppas det blir en comeback för SwebbTv även om jag aldrig hört dem tidigare.

 67. benny fredriksson

  benny fredrikssonMånad sedan

  Etiska internet dog med 9/11 som möjliggjorde för George Bush att öppna pandoras ask i jakten på oönskat i digitala världen, avancerad data teknik där inget går att dölja i sökprogram som klarar söka genom miljontals kommunikationer fortare än dom hinner färdigskapas, politiska och ekonomiska små troll med makt av diverse sort har självklart inte missat chansen att nyttja möjligheterna i detta till egen tjänst.Iden med ett fritt internet är i mycket en förlorad dröm.

 68. lou reed

  lou reedMånad sedan

  Tråkigt med mobbarattityden i kommentarsfältet. Man kommer längre med saklighet och medvetande. Eftersom det kan vara viktiga frågor som diskuteras så sjunker nivån avsevärt av glåpord och skolgårdsmobbingretorik. Mitt råd är att hålla sig välinformerad, ta reda på fakta så gott det nu går i vårat censursamhälle och sakligt argumentera. Det finns inte många som lyssnar på en annars.

 69. Öystein Hansen

  Öystein HansenMånad sedan

  Har skickat brev till regeringen om Swebbtv:s nedstängning. Det borde fler göra!

 70. Palle Kuling

  Palle KulingMånad sedan

  DN 28/12: "Genom sina gäster driver Swebbtv en konspirationistisk och högerextrem agenda, säger Daniel Poohl, vd för stiftelsen Expo." Ska man skratta eller gråta?

 71. Hans Apollo

  Hans ApolloMånad sedan

  Saknar Swebbtv, skamligt att de stängt ner denna fina kanal! Swebbtv är kvalitet på hög nivå men jag förstår att Regeringen inte vill ha en seriös debatt om ex. den vansinniga vindkraften.....eller ta skatten på plastpåsar, dr. Björn Gillberg har synpunkter på detta också och finns på SEtoos. Tror ni SVT eller hatmedia skulle våga släppa fram honom ? Knappast!

 72. Fletcher

  FletcherMånad sedan

  Helt otroligt att våra mest kända och ledande politiker direkt är inblandade i brott mot yttrandefriheten. Hur många visste det?!? Nu vet vi. Packet ska bort.

 73. Annika Maria Gran Ch

  Annika Maria Gran ChMånad sedan

  Gab - alternativ till FB

 74. Annika Maria Gran Ch

  Annika Maria Gran ChMånad sedan

  Alternativ för de utkastade från SEtoos är Rumble.

 75. Scania1982

  Scania1982Månad sedan

  DN:s kommentarsfält är censurerat vilket är skam.

 76. Scania1982

  Scania1982Månad sedan

  Satan vilka höga armstöd.

 77. JNL

  JNLMånad sedan

  De där fåtöljerna ser ju verkligen inte bekväma ut alltså 😂

 78. xxl k

  xxl kMånad sedan

  Titta på ”Rudolf Steiners varning till mänskligheten” på SEtoos setoos.info/name/xa25nJOikZuPp3g/video

 79. Johan Lindqvist

  Johan LindqvistMånad sedan

  Parler är det nya alternativet med Rumble?

 80. Marcus

  MarcusMånad sedan

  Kan ni snälla lägga upp er kanal på lbry.tv/ och era videos så man kan slippa använda SEtoos.

 81. john lind

  john lindMånad sedan

  HÖR MYCKET NOGA OCH FÖRSÖK ATT FÖRSTÅ! HÖR DU? HÖR DU NU? HAR DU FÖRSTÅTT VAD DET ÄR SOM HAR HÅLLIT DIG I FÅNGENSKAP? DITT FÅNGENSKAP BESTÅR AV DE LÖGNER DU BASUNERAR UT SOM 'SANNINGAR', SANNINGEN ÄR EVIG MEN LÖGNERNA FÖRSVINNER, SÅ HÖR: setoos.info/name/urK9zmdzqnt_q54/video

 82. Petter !

  Petter !Månad sedan

  Googles censur jämförelse: Tänk dig att en ICA butik sätter upp en skylt där det står att ”kommunister ej är välkomna att handla då de har fascistiska åsikter”.

 83. norpan506

  norpan506Månad sedan

  Är det nån som borde stängas av är väl politiker som Morgan Johansson? En öppen debatt är nyckeln i ett demokratiskt samhälle. Hur ska man annars utvecklas och gå vidare i rätt riktning om man bara lägger locket på?

 84. Mats Willhelmsson

  Mats WillhelmssonMånad sedan

  Bättre youtube stängs ner.

 85. Gustav Skans

  Gustav SkansMånad sedan

  Kusligt med gammelmedia som Dagens Nyheter inte på något vis värnar om det fria ordet. Skönt att de är på utdöende. Det är klart att lille Molgan har varit delaktig i att hota Google och SEtoos för avstängningen, de vill ju fortsatt ha tillgång till skattelättade elleveranser till sina datahallar. Google is evil numera, deras SEtoos har mycket riktigt blivit ett pain in the ass för dem. Kul att betaversionen av Swebbtv är avklarad nu och att Sverige nu har fått Swebbtv.se för att få tillgång till högkvalitativa intervjuer och intressanta upplysningar på. Bra att NewTube kommit också då det finns fler länder än lilla Sverige som har detta problem med det fria ordet och dess censur.

 86. Robert Lundkvist

  Robert LundkvistMånad sedan

  SEtoos har ändrat sina algos de senaste åren, så att youtubers trycks ner (shadow banning) och traditionella mediekanaler lyfts fram. De sviker sina ursprungliga användare.

 87. Andy Lara

  Andy LaraMånad sedan

  Mattias Bäckström Johansson har under många år varit ledamot av det fruktade Medlemsutskottet inom SD. Han har medverkat till att utesluta hundratals sverigedemokrater som använt sin grundlagsfästa rätt till yttrandefrihet, ytterst få av de som uteslutits har brutit mot någon lag eller varit dömda av det svenska rättsväsendet men ändå blivit uteslutna då SD stiftat sina egna lagar. Precis som Google och SEtoos gjort.

 88. Kasper

  KasperMånad sedan

  Swebbtv har förändrat min syn på politik

 89. Erik Johansson

  Erik JohanssonMånad sedan

  Mogge är omutbar, han stänger inte ens ner Muhammed.

 90. Jan Wessel

  Jan WesselMånad sedan

  Fucking incredible !!!! Norge er sjokkert.

 91. Erland Öhman

  Erland ÖhmanMånad sedan

  SwebbTV begick brottet avslöjande utav statshemlighet. När dom sa att vindkraften orsakar fyra gånger så mycket koldioxidutsläpp som kärnkraften samt att modern kärnkraft inte har olyckor. Löfven och hans slemproppar till ministrar blev totalt idiotförklarade när SwebbTV avslöjade fakta våra kära nötter till ministrar vägrat att se. Förmodligen blev SwebbTV avstängda för hets mot folkgrupp. Närmare bestämt folkgruppen idioter.

 92. LaserDisc

  LaserDiscMånad sedan

  Herregud vilket jävla land detta är. Det är inte klokt, och dem klagar på oss i Polen att vi har ”kontrollerad media”. Ge inte upp mina kamrater dem förväntar sig nederlag ge inte in!!!! Solidarność!

 93. marthy995

  marthy995Månad sedan

  Menat Wilgert att dom ska dra i gång en helt svensk YT konkurent el bör d ist va frågan om en internationell satsning?

 94. Mona Hill

  Mona HillMånad sedan

  Kan ni ladda upp alla inslag igen?? 🥺😩🥵 Inte klokt att det är nedstängt!

 95. Thomas Petersson

  Thomas PeterssonMånad sedan

  svegot är med borta

 96. Margaretha Christophersen

  Margaretha ChristophersenMånad sedan

  En egen nyhetskanal från er vore fantastiskt och behövligt framöver.

 97. Margaretha Christophersen

  Margaretha ChristophersenMånad sedan

  Det är en så oerhörd befrielse och lättnad att stänga av Svt och lyssna på er.

 98. Veronica Fareld

  Veronica FareldMånad sedan

  Full fart mot förändring! Demokrati, yttrandefrihet och åsiktsfrihet; Sverige 2021. Tack för att ni finns.

 99. Margaretha Christophersen

  Margaretha ChristophersenMånad sedan

  Det enda negativa jag kan säga, är att det är synd att ni inte tidigare hittade en egen kanal, så vi hade sluppit alla jobbiga nedstängningar.

 100. Margaretha Christophersen

  Margaretha ChristophersenMånad sedan

  Du, Mikael är så fantastisk. Tack för allt gott arbete du gör och med dina intressanta gäster, alltid lika lärorikt. Syd att man inte bor i Stockholm, så man har tillgång till den lokala morgonkanalen. Jag ser på ALLA dina program, jag lovar. Stort tack igen.

 101. Ante Venio

  Ante VenioMånad sedan

  byt bank Swedbank har blockat Fria tiders konton

 102. Purex

  PurexMånad sedan

  Är vi i Kina eller vad fan har hänt med Sverige?? Får man inte belysa problem längre...Någon måste ta tag i detta nu och upplysa hela svenska folket vad som händer i detta land.

 103. magnus hulten

  magnus hultenMånad sedan

  Servicehallen ligger i kjulaåsen utanför Eskilstuna.

 104. Hans Karlsson

  Hans KarlssonMånad sedan

  Jobbat för den djupa staten mao.

 105. Anony Mouse

  Anony MouseMånad sedan

  Sverige ligger risigt till! Befolkningen litar på Svt ,Tv 4 och resten av msm-bajset.(pappersmedia) Nä, jag tror inte det här komma falla i god jord längre tyvärr! svärje är kört, vänta bara!

 106. planflykt

  planflyktMånad sedan

  Stort tack till både Exakt24 och Swebbtv. Kämpa på, jag följer er med eller utan youtube!